skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Sakis Tolis – The Origin

O Sakis Tolis των Rotting Christ κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι “The Origin” που αποτελείται αποκλειστικά από λέξεις με ελληνικές ρίζες

Τίτλος τραγουδιού: “The Origin

Καλλιτέχνης: Sakis Tolis

Μουσική / Στίχοι: Sakis Tolis

Εταιρεία: Sakis Tolis

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 20 Δεκεμβρίου 2022

Art-Cover:

Ο Σάκης Τόλης παρουσίασε το lyric video του νέου του τραγουδιού “The Origin”, για το οποίο ο frontman των Rotting Christ δήλωσε σχετικά: “Πρόκειται για ένα τραγούδι που αποτελείται αποκλειστικά από λέξεις με ελληνικές ρίζες, ώστε να γίνεται κατανοητό και να διαβαστεί τόσο από Έλληνες όσο και από αγγλόφωνους ακροατές! Ελπίζω να απολαύσετε αυτή την εκδοχή ‘It’s all Greek to me’ του τραγουδιού μου!”

Πρόσφατα ο Σάκης Τόλης συμμετείχε στο τραγούδι “White Christ” των Insomnium, από το επερχόμενο 9ο ολοκληρωμένο album τους, “Anno 1696”, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο μέσω της Century Media Records.

Σε άλλα πρόσφατη δήλωσή του, ο Σάκης αναφέρει: «Αγαπητοί μου φίλοι, θα ήθελα να σας ανακοινώσω την πρώτη μου απόπειρα να εμφανιστώ ζωντανά ως σόλο καλλιτέχνης στο ένδοξο Inferno Music Festival στη Νορβηγία στις αρχές του επόμενου έτους. Θα παρουσιάσω το πρώτο μου σόλο album, “Among The Fires Of Hell”, καθώς και τραγούδια που δεν έχουν παρουσιαστεί ποτέ από τους ROTTING CHRIST και THOU ART LORD. Ανυπομονώ να σας δω όλους εκεί και εν τω μεταξύ μείνετε συντονισμένοι για ζωντανές ενημερώσεις από τους ROTTING CHRIST. Spirit up brothers & sisters!»

Sakis Tolis - The Origin

Back To Top