skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Scorpions – Seventh Sun

Το θρυλικό Γερμανικό συγκρότημα της rock σκηνής, Scorpions, επιστρέφει με ολοκαίνουργια κυκλοφορία.

Τίτλος τραγουδιού“Seventh Sun”

Καλλιτέχνης: Scorpions

Μουσική / Στίχοι: Klaus Meine, Rudolf Schenker, Hans-Martin Buff, Ingo Powitzer, Greg Fidelman

Εταιρεία: Minos EMI, a Universal Music

Από το LP: “Rock Believer”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 10 Φεβρουαρίου 2022

Art-Cover:

Από την πρώτη κιόλας νότα του “Seventh Sun”, ο Rudolf Schenker και το Flying V του καταφέρνουν να μας τραβήξουν με θεαματικό και σχεδόν μυστικιστικό  τρόπο σε αυτό το δυνατό τραγούδι, θυμίζοντας κλασσικά τραγούδια των Scorpions όπως το “Animal Magnetism” και το “China White”.

Για άλλη μια φορά, καλλιτεχνικά στοιχεία αυτού του είδους υπογραμμίζουν την πρόθεση του συγκροτήματος να επιβεβαιώσει το μοναδικό DNA των Scorpions με το τελευταίο τους album “Rock Believer”. Το “Seventh Sun” είναι το τρίτο single από την επικείμενη αυτή κυκλοφορία, που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 25 Φεβρουαρίου. Για άλλη μια φορά, το συγκρότημα υπογραμμίζει την αυθεντικότητα και τη δύναμη των τραγουδιών τους με εξαιρετικούς στίχους.

Ένα συγκρότημα του οποίου η μουσική καριέρα εκτείνεται σε 5 δεκαετίες από την κυκλοφορία του πρώτου τους επιτυχημένου album “Lonesome Crow” έως την άφιξη του “Rock Believer” τον Φεβρουάριο του 2022 εξακολουθεί να έχει τη σκληρότητα και την ωμή δύναμη που χρειάζεται για να να δημιουργήσει και να ηχογραφήσει μια ή δύο ντουζίνες ολοκαίνουργια τραγούδια; Δεν είναι αρκετά τα 18 studio albums τους μέχρι σήμερα, τα πλατινένια

και διπλά πλατινένια βραβεία τους, που συγκεντρώθηκαν σε όλο τον κόσμο, για αυτούς τους αμείλικτους μουσικούς; Υπάρχει ακόμα αρκετή δύναμη για να συνεχίσουν; Το “Seventh Sun” ίσως είναι η καταλληλότερη απάντηση σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα!

Το album “Rock Believer“, θα έχει και την δική του παγκόσμια περιοδεία με τον ίδιο τίτλο. Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2022, το συγκρότημα πρόκειται να εμφανιστεί στο Planet Hollywood Resorts & Casino στο Λας Βέγκας και θα ακολουθήσει μια ευρωπαϊκή περιοδεία που προγραμματίζεται να ξεκινήσει από μια σειρά παραστάσεων στη Γερμανία τον Ιούνιο του 2022.

Δ.Τ.

Scorpions - Peacemaker

Back To Top