skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Sia – Gimme Love

Η Sia κυκλοφορεί το νέο της single “Gimme Love” και ανακοινώνει το επόμενο album της.

Τίτλος τραγουδιού: “Gimme Love”

Καλλιτέχνης: Sia

Μουσική / Στίχοι: Jesse Shatkin, Sia Furler

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το LP: “‘Reasonable Woman”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 13 Σεπτεμβρίου 2023

Art-Cover:

Το “Gimme Love” είναι το πρώτο νέο τραγούδι της Αυστραλής τραγουδίστριας από το 2021 και το “Reasonable Woman” θα είναι το πρώτο της solo album μετά από οκτώ χρόνια. Προς το παρόν η κυκλοφορία του, αναμένεται την άνοιξη, πιθανότατα τον Μάιο, καθώς τότε πρόκειται να αποσταλούν οι προπαραγγελίες του LP της. (Το τελευταίο της album ήταν το “This Is Acting” του 2016. Τον επόμενο χρόνο ακολούθησε το “Everyday Is Christmas” και το 2021 με τo “Music – Songs from and Inspired by the Motion Picture”.)

Σε άλλα νέα της Sia, η τραγουδίστρια πέρασε μέρος της τρέχουσας χρονιάς βραβεύοντας τους αγαπημένους της διαγωνιζόμενους στο Survivor με χρήματα. Τον Μάιο, χάρισε στον αγαπημένο της διαγωνιζόμενο 100.000 δολάρια και 15.000 δολάρια (ο καθένας) σε δύο άλλους survivors. Τον περασμένο Αύγουστο, ο οικοδεσπότης της σειράς, Jeff Probst, αποκάλυψε ότι η Sia είχε δώσει σχεδόν 1 εκατομμύριο δολάρια στους διαγωνιζόμενους της σειράς από τότε που άρχισε να δείχνει τη γενναιοδωρία της το 2016. «Η σκέψη της είναι η εξής: βγάζω πολλά χρήματα», είπε η Probst στον Howard. «Ήμουν πραγματικά τυχερή και θέλω να το μοιραστώ με τους ανθρώπους που με διασκεδάζουν και μου φέρνουν χαρά. Και ένα από αυτά τα shows είναι το Survivor».

Η Sia αποκάλυψε επίσης σε μια συνέντευξη-podcast με μια φιναλίστ του Survivor ότι είχε διαγνωστεί με αυτισμό. «Για 45 χρόνια, έλεγα: «Πρέπει να πάω να φορέσω το ανθρώπινο κοστούμι μου», είπε. «Και μόνο τα τελευταία δύο χρόνια έγινα πλήρως ο εαυτός μου».

Sia - Gimme Love

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top