skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Son Mieux – Can’t Get Enough

Oι Son Mieux επιστρέφουν με το ολοκαίνουριο single τους “Can’t Get Enough”!

Τίτλος τραγουδιού: “Can’t Get Enough

Καλλιτέχνης: Son Mieux

Μουσική / Στίχοι: Camiel Meiresonne, Quinten Meiresonne, Isa Azier, Will Knox

Εταιρεία: Universal Music Group

Από το LP: “The Mustard Seed”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 27 Ιουλίου 2021

Art-Cover:

Οι Son Mieux κυκλοφόρησαν ένα νέο single και είναι ένα από τα καλύτερα τους μέχρι τώρα: «Can’t Get Enough». Αυτή την εβδομάδα το συγκρότημα από τη Χάγη κέρδισε το Top Song στο NPO Radio 2. Σε περισσότερα καλά νέα: οι Son Mieux είναι αυτή την εβδομάδα το house band του Studio Tokio, το επίσημο καθημερινό αθλητικό πρόγραμμα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Μέχρι τις 3 Αυγούστου, οι Son Mieux θα αναλάβουν να συνοδεύσουν με τη μουσική τους το πρόγραμμα, παρουσιάζοντας διασκευές και δικά τους τραγούδια. Το “Can’t Get Enough” είναι παρμένο από το “The Mustard Seed”, το δεύτερο album της εξαμελούς μπάντας, το οποίο θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος.

Τα singles “1992” και “Drive” που έχουν ήδη κυκλοφορήσει θα συμπεριλαμβάνονται στο ίδιο album. O frontman τους Camiel Meiresonne δήλωσε σχετικά με το τραγούδι: “Το “Can’t Get Enough” είναι ένα τραγούδι για το ζήλο στη ζωή. Μια παρόρμηση να ζήσετε κάθε κομμάτι της ζωής που μερικές φορές φαίνεται ακόρεστη. Μπορείτε να συνεχίσετε να ακολουθείτε την καρδιά σας εάν αφήσετε τη ζωή σας να καθοδηγείται από πόθο; Μήπως η ζωή σε ζει τότε;».

Αυτό το φθινόπωρο οι Son Mieux προετοιμάζουν μια ευρωπαϊκή περιοδεία, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει και μια περιοδεία στην γενέτειρά τους, την Ολλανδία.

Son Mieux - Can't Get Enough

Back To Top