skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Sophie Ellis-Bextor – Everything is Sweet

Η Sophie Ellis-Bextor παρουσιάζει το νέο της τραγούδι “Everything is Sweet”!

Τίτλος τραγουδιού“Everything is Sweet”

Καλλιτέχνης: Sophie Ellis-Bextor

Μουσική / Στίχοι: Ed Harcourt, Sophie Ellis-Bextor

Εταιρεία: Cooking Vinyl

Από το LP: “Hana”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 23 Μαρτίου 2023

Art-Cover:

Η Sophie Ellis-Bextor επιστρέφει με το “Everything Is Sweet”, το δεύτερο single από το επερχόμενο κι έβδομο studio album της, με τίτλο “HANA”.

Χτίζοντας μέσα από ευφορικά συνθήματα και κλειδιά σε ένα παθιασμένο ρεφρέν με λαχτάρα για απόδραση και ρομαντισμό, το τραγούδι ακολουθεί την κύρια κυκλοφορία του “Breaking The Circle”. Για το τραγούδι, η Sophie Ellis-Bextor λέει: “Το ‘Everything is Sweet’ είναι ένα τραγούδι για έναν κόσμο φαντασίας. Υπάρχει κάποιος με τον οποίο θέλετε να είστε μαζί, δεν σας έχει προσέξει καθόλου και το μυαλό σας έχει φτιάξει έναν ονειρικό κόσμο, όπου εσείς κι αυτό το άτομο είστε μαζί σε μια ουτοπία.”

“Σε όλη τη διάρκεια του τραγουδιού, προσπαθώ να δελεάσω αυτόν που θέλω να μπει στον κόσμο των ονείρων μαζί μου”.

Το πιο πρόσφατο album της Sophie Ellis-Bextor “Kitchen Disco: Live from the London Palladium” σηματοδότησε το πρώτο της live LP. Ένα σκεπτικό και γεμάτο ζωντάνια τραγούδι με ευφορικό ρεφρέν, το “Breaking The Circle” είναι η πρώτη γεύση από το νέο LP της. “Το ‘Breaking The Circle’ είναι εμπνευσμένο από εκείνες τις βραδινές στιγμές που έχεις, όπου αμφισβητείς τα πάντα και νιώθεις ένα βουητό αδρεναλίνης για το τι

μπορεί να φέρει το αύριο”, εξηγεί η Sophie. “Είναι επείγον, δραματικό και αισιόδοξο… η τέλεια εισαγωγή στο νέο album”.

Το επερχόμενο album της “HANA” έγιναν με τον επί χρόνια συνεργάτη και φίλο Ed Harcourt. Είναι το τρίτο τους σε μια τριλογία δίσκων, με το καθένα να στρέφεται γύρω από το θεματικό πλαίσιο μιας τοποθεσίας. Η συνεργασία ξεκίνησε το 2014 με το κριτικά και εμπορικά επιτυχημένο “Wanderlust”, το οποίο εμπνεύστηκε από την Ανατολική Ευρώπη και συνεχίστηκε το 2016 με το “Familia”, εμπνευσμένο από τη Λατινική Αμερική.

Το “HANA”, το οποίο ο Harcourt περιγράφει ως “καλειδοσκοπική χαρά”, είναι εμπνευσμένο από την Ανατολική Ασία και ξεκίνησε με το τραγούδι του δίσκου “Tokyo” και το πρώτο ταξίδι της Sophie στην Ιαπωνία πριν από την πανδημία το 2020.

Sophie Ellis-Bextor - Everything is Sweet

Back To Top