skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Sophie Ellis-Bextor – Lost in the Sunshine

Η Sophie Ellis-Bextor παρουσιάζει το νέο της τραγούδι “Lost in the Sunshine”!

Τίτλος τραγουδιού“Lost in the Sunshine”

Καλλιτέχνης: Sophie Ellis-Bextor

Μουσική / Στίχοι: Ed Harcourt, Sophie Ellis-Bextor

Εταιρεία: Cooking Vinyl

Από το LP: “Hana”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 18 Απριλίου 2023

Art-Cover:

Η Sophie Ellis-Bextor επιστρέφει με το “Lost in the Sunshine ”, το τρίτο single από το επερχόμενο κι έβδομο studio album της, με τίτλο “HANA”.

Με ελκυστικά ρομαντικούς στίχους που μιλούν για το πως να χάσεις τον εαυτό σου στην ευδαιμονία μιας ηλιόλουστης μέρας, το  “Lost in the Sunshine”  είναι ένα συναρπαστικό και soulful pop τραγούδι που βασίζεται σε ένα καλειδοσκοπικό και χαρούμενο ρεφρέν. Η Sophie Ellis-Bextor δήλωσε σχετικά με αυτό: «Το ‘Lost is the sunshine’ είναι μια νωχελική, μουντή, ζεστή, ρομαντική, τέλεια ηλιόλουστη μέρα με αυτόν που αγαπάς».

Το πιο πρόσφατο album της Sophie Ellis-Bextor “Kitchen Disco: Live from the London Palladium” σηματοδότησε το πρώτο της live LP.

Το επερχόμενο album της “HANA” δημιουργήθηκε με τον επί χρόνια συνεργάτη και φίλο Ed Harcourt. Είναι το τρίτο τους συνεργατικό album σε μια τριλογία δίσκων, με το καθένα να στρέφεται γύρω από το θεματικό πλαίσιο μιας τοποθεσίας. Η συνεργασία ξεκίνησε το 2014 με το κριτικά και εμπορικά επιτυχημένο “Wanderlust”, το οποίο εμπνεύστηκε από την Ανατολική Ευρώπη και συνεχίστηκε το 2016 με το “Familia”, εμπνευσμένο από τη Λατινική Αμερική.

Το “HANA”, το οποίο ο Harcourt περιγράφει ως “καλειδοσκοπική χαρά”, είναι εμπνευσμένο από την Ανατολική Ασία και ξεκίνησε με το τραγούδι του δίσκου “Tokyo” και το πρώτο ταξίδι της Sophie στην Ιαπωνία πριν από την πανδημία το 2020.

Sophie Ellis-Bextor - Lost in the Sunshine

Back To Top