skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | St. Vincent – Los Ageless

Η Anne Erin “Annie” Clark ή ευρύτερα γνωστή ως St. Vincent παρουσιάζει το νέο της τραγούδι.

Τίτλος τραγουδιού«Los Ageless»

Καλλιτέχνης: St. Vincent

Μουσική / Στίχοι: St. Vincent

Από το album: “MASSEDUCTION”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 18 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Η ιδιαίτερη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός που έχει καταφέρει να μαγέψει με τις μουσικές της ικανότητες, αλλά και το στυλ των τραγουδιών της που καταφέρνουν να συνδυάσουν soft-rock, experimental-rock και electro-pop με jazz επιρροές επιστρέφει άκρως ανανεωμένη.

Ξεκίνησε τη μουσική της καριέρα με το «Marry Me» το ντεμπούτο της album, που κυκλοφόρησε το 2007, ενώ ακολούθησαν το «Actor» (2009) και το «Strange Mercy» (2011). Ακόμα, κυκλοφόρησε έναν δίσκο σε συνεργασία με τον David Byrne το 2012 που φέρει τον τίτλο «Love This Giant», ενώ συμμετείχε και στα φωνητικά του album «To Be Kind» του συγκροτήματος Swans το 2014.

Το τέταρτο solo album της είχε τον τίτλο «St. Vincent» και κυκλοφόρησε στις 25 Φλεβάρη του 2014 και κατάφερε να αποσπάσει τον τίτλο ‘καλύτερου album της χρονιάς’ από τη Τhe Guardian, Entertainment Weekly, NME και Slant Magazine, ενώ βρέθηκε στη δεύτερη θέση της λίστας του Time Magazine. Επίσης, ο συγκεκριμένος δίσκος αποτέλεσε τον λόγο που η St. Vincent κέρδισε το πρώτο της Grammy και τον τίτλο ‘Καλύτερου Alternative Album’, κάνοντάς την τη πρώτη solo τραγουδίστρια που κέρδισε βραβείο για αυτή την κατηγορία τα τελευταία 20 χρόνια.

Τώρα, λοιπόν, η καλλιτέχνιδα επιστρέφει παρουσιάζοντας το ολοκαίνουριο της τραγούδι «Los Ageless», παρέα με την ανακοίνωση για ένα ολοκαίνουριο album υπό τον τίτλο «MASSEDUCTION». Ήδη έχουμε ακούσει το «New York», το lead single από τον νέο της δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Οκτώβρη, σε παραγωγή της ίδιας της St. Vincent παρέα με τον Jack Antonoff.

Το album περιλαμβάνει συμμετοχές διάφορων καλλιτεχνών, όπως των Thomas Bartlett (πιάνο), Kamasi Washington (σαξόφωνο) και Jenny Lewis (φωνητικά).

St. Vincent - Los Ageless

Back To Top