skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Steps – Take Me For A Ride

Οι Steps είναι ξανά στο προσκήνιο με το ολοκαίνουριο single τους, “Take Me For a Ride”!

Τίτλος τραγουδιού: “Take Me For A Ride”

Καλλιτέχνης: Steps

Μουσική/Στίχοι: Karl Twigg, Mark Topham

Εταιρεία: BMG Rights Management

Από το LP: “What the Future Holds Pt. 2”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 29 Ιουλίου 2021

Art-Cover:

Έχοντας ολοκληρωθεί ο κύκλος προώθησης του comeback studio album τους, “What the Future Holds”, το βρετανικό, dance-pop συγκρότημα, Steps, που από το 1997 προσφέρει απλόχερα στο κοινό μοναδικές δημιουργίες, είναι ξανά στις επάλξεις με το sequel του δίσκου.

Πιο συγκεκριμένα, στις 10 Σεπτεμβρίου οι Lee Latchford-Evans, Claire Richards, Lisa Scott-Lee, Faye Tozer και Ian “H” Watkins πρόκειται να κυκλοφορήσουν τον δίσκο “What the Future Holds Pt. 2” μέσα από το οποίο θα μάς συστήσουν έντεκα, ολοκαίνουριες δημιουργίες τους, τις acoustic versions μερικών από αυτές, αλλά κι εντυπωσιακά remixes.

Ήδη, λοιπόν, οι Steps έχουν παρουσιάσει το lead single του νέου τους studio album, “Heartbreak in this City” και τώρα ήρθε η ώρα να απολαύσουμε το “Take Me For A Ride”. Το τραγούδι είναι βασισμένο στα dance-pop στοιχεία, με τις μελωδικές φωνές των μελών του group να εναρμονίζονται για ακόμη μία φορά στο απόλυτο δημιουργώντας ένα ανερχόμενο hit single. Στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συναντάμε τους Karl Twigg και Mark Topham.

Steps - Take Me For A Ride

Back To Top