skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Tamar Braxton – Pick Me Up

Ένα soulful τραγούδι ήρθε από την Tamar Braxton και δεν είναι άλλο από το “Pick Me Up”.

Τίτλος τραγουδιού“Pick Me Up”

Καλλιτέχνης: Tamar Braxton

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Από το album: “Bluebird of Happiness”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 29 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Έπειτα από τη διετή αποχή της από τα μουσικά δρώμενα, η Tamar Braxton, μία από τις ιέρειες της soul και R&B μουσικής σκηνής, είναι ξανά κοντά μας και μαζί της έχει φέρνει τον πέμπτο και τελευταίο της δίσκο, “Bluebird of Happiness”. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του έχει οριστεί για τις 29 Σεπτεμβρίου της χρονιάς που διανύουμε, μέσω των δισκογραφικών εταιρειών Tamartian Land Records και Entertainment One, ενώ για την προώθησή του έχουμε ήδη ακούσει το lead single, My Man, από τον Απρίλιο.

Σε σχετικές της με το album δηλώσεις, η Braxton ανέφερε: “Ο δίσκος αυτός είναι τόσο προσωπικός για εμένα και άλλο τόσο εξαιρετικός που για τον λόγο αυτό δούλεψα με τον Rodney Jerkins.” Μία από τις αφορμές δημιουργίας του ήταν και το ερωτικό ρομάντζο με τον σύζυγό της Vincent Herbet, οπότε μπορούμε να αναφερθούμε στο “Bluebird of Happiness” ως τον καρπό ενός μεγάλου και αυθεντικού έρωτα.

Το “Pick Me Up” είναι το follow-up τραγούδι του “My Man” που κυκλοφόρησε η Braxton με σκοπό την προώθηση της νέας της δουλειάς. Soulful, με λιγότερα R&B στοιχεία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η νέα αυτή σύνθεση. Ο uptempo ρυθμός του τραγουδιού το καθιστά ένα “εύπεπτο” anthem που προμηνύει θετικά την κυκλοφορία του νέου της δίσκου.

Tamar Braxton - Pick Me Up

Back To Top