skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Killers – We Did It In The Name of Love

Οι The Killers μας κάνουν ένα χριστουγεννιάτικο δώρο με την ανεπίσημη κυκλοφορία ενός νέου τραγουδιού

Τίτλος τραγουδιού: “We Did It In The Name of Love”

Καλλιτέχνης: The Killers

Μουσική / Στίχοι: The Killers

Εταιρεία: –

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 26 Δεκεμβρίου 2023

Art-Cover:

Οι The Killers κυκλοφόρησαν ένα νέο single ως χριστουγεννιάτικο δώρο στους fans τους. Το συγκρότημα παρουσίασε το άτιτλο τραγούδι (στο διαδίκτυο παρουσιάζεται από αρκετά ΜΜΕ ως “We Did It In The Name of Love”) μέσα από τη σελίδα του στο X, (παλαιότερα γνωστό ως Twitter), γράφοντας: “Ο Άγιος Βασίλης έχει ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι στην τσάντα του. Καλά Χριστούγεννα !”

Το τραγούδι των τεσσάρων λεπτών ενσωματώνει synth pop της δεκαετίας του ’80 και New Wave, με τον τραγουδιστή Brandon Flowers να ερμηνεύει πάνω στον παλλόμενο ρυθμό. Το τραγούδι κυκλοφόρησε μόνο μέσω των λογαριασμών κοινωνικής δικτύωσης του συγκροτήματος και δεν έχει ακόμη εμφανιστεί στις υπηρεσίες streaming.

Οι Τhe Killers κυκλοφόρησαν πρόσφατα μια συλλογή με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, το “Rebel Diamonds”. Το τελευταίο τους studio album, “Pressure Machine”, κυκλοφόρησε το 2021. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το συγκρότημα κυκλοφόρησε το τραγούδι “Your Side of Town”, το οποίο προοριζόταν να αποτελέσει μέρος ενός νέου δίσκου, αλλά προφανώς το project αυτό απορρίφθηκε.

«Στα μισά της ηχογράφησης συνειδητοποίησα, “Δεν μπορώ να το κάνω αυτό””, είπε ο Flowers σε μια συνέντευξη. “Αυτό δεν είναι το είδος του δίσκου… Δεν νομίζω ότι θα μας δείτε να κάνουμε αυτό το είδος μουσικής πια”.

The Killers - We Did It In The Name of Love

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top