skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Mamas – A Christmas Night To Remember

Οι The Mamas της περσινής Eurovision, επιστρέφουν με το Χριστουγεννιάτικο τραγούδι “A Christmas Night To Remember”!

Τίτλος τραγουδιού“A Christmas Night To Remember

Καλλιτέχνης: The Mamas

Μουσική/Στίχοι: Ash Haynes, Loulou Lamotte, Robin Stjernberg

Εταιρεία: Universal

Από το EP: “All I Want For December”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 13 Νοεμβρίου 2020

Art-Cover:

Στην περσινή Eurovision η Σουηδία εκπροσωπήθηκε από τον John Lundvik με το τραγούδι του “Too Late For Love”, όπου πολλοί παρατήρησαν τα δυνατά υποστηρικτικά φωνητικά των τριών γυναικών που τον συνόδευαν. To gospel αυτό σχήμα αποτελείται από τις Loulou Lamotte, Ashley Haynes και Dinah Yonas Manna. Οι The Mamas, όπως είναι το όνομά τους, βγαίνουν τώρα στην “πρώτη γραμμή” και παίρνουν τα ινία, μιας και ήταν αυτές που είχαν επιλεγεί για να εκπροσωπήσουν τη τη Σουηδία στον Διαγωνισμό της φετινής Eurovision με το τραγούδι τους “Move”.

Παρόλο που η περσινή Eurovision δεν πραγματοποιήθηκε εξαιτίας της πανδημίας, οι τρεις ερμηνεύτριες δεν το έβαλαν κάτω και είναι έτοιμες να κυκλοφορήσουν ένα νέο Christmas EP που θα έχει τίτλο “All I Want For December”. Από αυτό μας παρουσιάζουν το single “A Christmas Night To Remember”, του οποίου τους στίχους και τη μουσική υπογράφουν οι LouLou και Ash, σε συνεργασία με τον Robin Stjernberg.

«Το “A Christmas Night To Remember”, γράφτηκε μετά από αυτή τη δύσκολη χρονιά που έχουμε περάσει όλοι. Όταν όλα είναι δύσκολα, πρέπει να εστιάζουμε σε όλα τα καλά πράγματα που έχουμε γύρω μας. Δεν είναι τα δώρα και όλες οι διαφημίσεις γύρω από τα Χριστούγεννα που λαχταράτε, είναι η οικογένεια, οι φίλοι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Πρέπει να θυμάστε να αγαπάτε», δήλωσαν οι The Mamas σε συνοδευτικό μήνυμα τους!

The Mamas - A Christmas Night To Remember

Back To Top