skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Struts – One Night Only

Oι Βρετανοί The Struts επιστρέφουν, στα καλύτερά τους, με ένα επικό, rock τραγούδι.

Τίτλος τραγουδιού: “One Night Only”

Καλλιτέχνης: The Struts

Μουσική / Στίχοι: –

Από το album: T.B.A

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 13 Ιουλίου 2017

Art-Cover:

The Struts είναι μια καθαρά rock μπάντα από το Ντέρμπι της Αγγλίας, που ξεκίνησε τη μουσική της καριέρα το 2009. Αποτελείται από τους Luke Spiller, Addo Slack, Jed Elliott και Gethin Davies και οι επιρροές της έρχονται από συγκροτήματα όπως οι Queen, Rolling Stones, Aerosmith, Def Leppard, The Smiths, The Strokes, κ.α.

Πριν λίγες μέρες, κυκλοφόρησαν ένα καινούριο τραγούδι με τον τίτλο “One Night Only”. Πρόκειται για το πρώτο single που μοιράζονται οι The Struts από το επερχόμενο, δεύτερο album τους, για το οποίο δεν γνωρίζουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες. Το ντεμπούτο album τους κυκλοφόρησε το 2014, με την επονομασία “Everybody Wants” και περιλάμβανε κάποια singles του συγκροτήματος που αγαπήθηκαν, όπως είναι τα “Could Have Been Me” και “Kiss Me”. Μάλιστα το 2016, επανακυκλοφόρησαν το “Everybody Wants”, αυτή τη φορά στοχεύοντας στο αμερικανικό κοινό, του οποίου η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή.

To ολοκαίνουριο “One Night Only”, σημαδεύει δυναμικά την επιστροφή τους, αφού είναι ένα επικό, rock τραγούδι, φανερά επηρεασμένο από τα κλασικά συγκροτήματα που αναφέρονται παραπάνω. Αυτό που το απογειώνει, είναι το guitar solo και τα φωνητικά του frontman, Luke Spiller.

«Αυτό το τραγούδι έχει να κάνει κυρίως με την σχέση ανάμεσα στον performer και το κοινό του», σχολιάζει ο Spiller. «Μετά από την περιοδεία μας στην Αμερική, αναπτύξαμε μια δυνατή σχέση με το κοινό μας και αρχίσαμε να αισθανόμαστε μια μεγαλύτερη υπευθυνότητα ως προς αυτούς – κυρίως ως προς το να τους χαρίζουμε ένα υπέροχο σόου, κάθε βράδυ». Συνεχίζοντας, ο frontman των The Struts παραδέχεται ότι το “One Night Only” έχει πολλές θεατρικές στιγμές, οι συνθέσεις των οποίων το καθιστούν ένα από τα πιο φιλόδοξα τραγούδια που έχουν κάνει. Ωστόσο, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, έχοντας βιώσει το πώς αντιδρά το κοινό τους στη μουσική τους, θεωρεί το τραγούδι αυτό το πλέον κατάλληλο.

The Struts – One Night Only

Back To Top