skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Therapy? – Success? Success Is Survival

Οι Therapy? παρουσιάζουν το νέο τους single “Success? Success Is Survival”!

Τίτλος τραγουδιού“Success? Success Is Survival”

Καλλιτέχνης: Therapy?

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Marshall Records

Από το LP: “CLEAVE”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 21 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Η εναλλακτική-rock μπάντα Therapy? από την Ιρλανδία, αποκάλυψε το επίσημο lyric video για το νέο τους single, “Success? Success Is Survival” που συμπεριλαμβάνεται στο 15ο album τους με τίτλο “CLEAVE”.

Ο τραγουδιστής Andy Cairns σχολίασε σχετικά με το τραγούδι: “Το τραγούδι αναφέρεται στο αυξανόμενο χάσμα μεταξύ πλούσιων και φτωχών και στις κοινωνικές απόψεις. Ο Vladimir Lenin είπε: “Η καπιταλιστική κοινωνία είναι και ήταν πάντα μια φρίκη χωρίς τέλος”. Αργότερα αποκάλυψε πως “ο τίτλος και το ρεφρέν του τραγουδιού προέρχονται από τον Leonard Cohen. Όταν ερωτήθηκε σε μια συνέντευξη στις αρχές της δεκαετίας του ’70, για το ποιος ήταν ο ορισμός του για την επιτυχία, εκείνος απάντησε: «Η επιτυχία; Η επιτυχία είναι η επιβίωση”. 

Από την συναρπαστική προωθητική “επίθεση” του «Wreck It Like Beckett» μέχρι το εθιστικό «Callow» (το πρώτο single του album) και από το “ανησυχητικό”, «I Stand Alone» μέχρι το ταραχώδες «No Sunshine», τα δέκα τραγούδια που απαρτίζουν το tracklist του “CLEAVE”, σχηματίζουν το “πορτραίτο” ενός κατακερματισμένου, εξαρθρωμένου κόσμου που “νοικιάζεται” από ανήθικους και ψεύτες κυβερνήτες!

Therapy? - Success? Success Is Survival

Back To Top