skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Thirty Seconds To Mars – Rescue Me

Οι Thirty Seconds To Mars παρουσιάζουν ένα ακόμα τραγούδι από τον αναμενόμενο δίσκο τους, “America”!

Τίτλος τραγουδιού“Rescue Me”

Καλλιτέχνης: Thirty Seconds To Mars

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το LP: “America”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 6 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Οι Thirty Seconds To Mars βρίσκονται σε μια περίοδο παρουσίασης των νέων τους singles. Τα “Walk On Water”, Dangerous Night” και η συνεργασία τους “One Track Mind” με τον A$AP Rocky έκαναν σαφές πως το συγκρότημα έχει βάλει στόχο να υμνήσει αφενός την χώρα καταγωγής του, τις Η.Π.Α. και αφετέρου να αλλάξουν μουσικά μονοπάτια, πράγμα που αποδεικνύει και το ολοκαίνουριο τραγούδι που κυκλοφόρησαν υπό τον τίτλο “Rescue Me”.

To τραγούδι τείνει προς την rock κατεύθυνση που τους καθιέρωσε, με τα δυνατά φωνητικά του Jared Leto να επικρατούν, χωρίς να στερείται τα electro στοιχεία με τα οποία διανθίζουν τη νέα τους μουσική. Το συγκρότημα ανακοίνωσε την κυκλοφορία του επόμενου ολοκληρωμένου δίσκου που θα έχει τίτλο “America” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Απριλίου.

Εκτός από τη συμμετοχή του Rocky, ανάμεσα στα 12 συνολικά τραγούδια που θα αποτελούν το LP, θα υπάρχει και άλλη μια συνεργασία με την τραγουδίστρια Halsey. To promo του album έχει ξεκινήσει με την παρουσίαση αρκετών εξώφυλλων, που συνθέτουν πέντε λέξεις κάθε φορά, με τις οποίες μπορεί κανείς να περιγράψει την Αμερική.

Thirty Seconds To Mars - Rescue Me

Back To Top