skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Tiger Army – Dark Paradise

Οι Tiger Army κυκλοφόρησαν το τραγούδι τους, “Dark Paradise”!

Τίτλος τραγουδιού“Dark Paradise”

Καλλιτέχνης: Tiger Army

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το LP: “Dark Paradise”

Ημερομηνία κυκλοφορίας EP: 22 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Οι Tiger Army είναι ένα αμερικάνικο psychobilly συγκρότημα με πολλά punk χαρακτηριστικά που δημιουργήθηκε το 1996. Οι ήχοι τους είναι γρήγοροι και σκληροί. Το 1997, κυκλοφόρησαν το πρώτο τους LP με τίτλο “Temptation” και μέχρι σήμερα έχουν στο ενεργητικό τους αρκετά επιτυχημένα albums, όπως “Tiger Army”, “Tiger Army II: Power of Moonlite”, “Tiger Army III: Ghost Tigers Rise”, κ.ά.

Τέλη του Ιουνίου πρόκειται να κυκλοφορήσουν ένα EP από την Rise Records, με τίτλο “Dark Paradise”. Ωστόσο, έδωσαν ένα δείγμα στο κοινό τους με τη δημοσίευση του ομωνύμου τραγουδιού, το οποίο το έγραψαν οι Elizabeth Grant και Rick Nowels. Το “Dark Paradise”, λοιπόν, είναι πιο μελωδικό σε σχέση με αυτά που ξέρουμε από τους Τiger Army, αλλά προσωπικά το απήλαυσα όσο και τα πιο παλιά “ξεσηκωτικά” τραγούδια τους.

Τώρα, δεν μένει άλλο από το να περιμένουμε μέχρι τις 22 Ιουνίου το νέο τους album για να δούμε αν θα κινηθούν στο ίδιο ύφος ή θα συνεχίσουν όπως ξέρουμε τόσα χρόνια… όμως μέχρι τότε ας «χαλαρώσουμε» στους ρυθμούς του “Dark Paradise”.

Σαράμπαλη Κασιαλμά Ρόζα

Tiger Army – Dark Paradise

Back To Top