skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Tom Walker – Heartland

Το νέο του τραγούδι, “Heartland”, μας συστήνει ο Tom Walker που ακολουθεί την κυκλοφορία του debut EP του, “Blessings”.

Τίτλος τραγουδιού: “Heartland”

Καλλιτέχνης: Tom Walker

Μουσική / Στίχοι: Naughty Boy, Tom Walker, Wez Muoria-Chavez, Fiona Bevan

Από το album: N/A

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 21 Ιουλίου 2017

Art-Cover:

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Tom Walker είναι Σκωτσέζος τραγουδιστής και τραγουδοποιός, με καταγωγή από το Μάντσεστερ και έχει υπογράψει με την δισκογραφική εταιρεία Relentless Records. Στις 19 Μαΐου της χρονιάς που διανύουμε, ο ερμηνευτής κυκλοφόρησε το debut EP του, με τίτλο “Blessings”. Το εν λόγω album κρίθηκε επιτυχημένο από τους ειδήμονες του είδους, αλλά και από το κοινό και ο Βρετανός τραγουδιστής συνεχίζει ακάθεκτος με νέες δημιουργίες.

Στις 21 Ιουλίου 2017, κυκλοφόρησε ψηφιακά το νέο του –ανεξάρτητο προς το παρόν- single, με τίτλο “Heartland”. Ο Walker είπε για το τραγούδι: “Έχει να κάνει με την επιθυμία του να γίνεσαι διαρκώς καλύτερος. Σχετίζεται με το hangover της ζωής που ξυπνάς το επόμενο πρωί και αντιλαμβάνεσαι ότι τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί, όπως τα περίμενες και είσαι πλέον αρμόδιος να πληρώσεις το τίμημα. Συμβαίνει στους καλύτερους από εμάς.”

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης, πέρα από τον up-tempo μουσικό χαρακτήρα του “Heartland”, το οποίο είναι “ντυμένο” με soul ηχοχρώματα, είναι το γεγονός ότι στην παραγωγή του τραγουδιού βρίσκεται ο Naughty Boy, ο οποίος στο παρελθόν έχει σημειώσει συνεργασίες με ονόματα, όπως ο Sam Smith και η Emeli Sandé. Στην μουσική και τη σύνθεση του τραγουδιού βρίσκονται οι Naughty Boy, Tom Walker, Wez Muoria-Chavez και Fiona Bevan.

Tom Walker - Heartland

Back To Top