skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Tori Amos – Better Angels

Η Tori Amos επανέρχεται δισκογραφικά και παρουσιάζει το single, “Better Angels”!

Τίτλος τραγουδιού: “Better Angels”

Καλλιτέχνης: Tori Amos

Μουσική / Στίχοι: Tori Amos

Εταιρεία: Decca Records

Από το E.P.: “Christmastide”

Ημ/νία κυκλοφορίας E.P.: 4 Δεκεμβρίου 2020

Art-Cover:

Η 57χρονη mezzo-soprano, Tori Amos, είναι ξανά στις επάλξεις παρουσιάζοντάς μας το ολοκαίνουριο single της, με τίτλο “Better Angels”. Μία ακόμη εμβληματική ερμηνεία είδε το φως της δημοσιότητας από την επί παραπάνω από τριάντα χρόνια ενεργή ερμηνεύτρια με σκοπό την προώθηση του νέου της E.P. Το τραγούδι είναι εμπνευσμένο από τα Χριστούγεννα και ο ήχος του πιάνου δίνει έναν περίσσιο δυναμισμό συνάμα με τους στίχους που υπογράφει η ίδια.

Η επίσημη κυκλοφορία του “Better Angels” πραγματοποιήθηκε στις 25 Νοεμβρίου και μαζί με αυτό απολαύσαμε ένα εντυπωσιακό lyric video αποδίδοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο όλη την καλλιτεχνική έκφανση της Amos. Όσον αφορά τη νέα της δισκογραφική δουλειά, η Amos πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 4 Δεκεμβρίου το νέο της E.P. “Christmastide”.

Τέσσερις συνολικά δημιουργίες θα συμπεριληφθούν σε αυτό υπό την φιλοξενία και προώθηση της Decca Records. Το “Better Angels” είναι ο προπομπός και μέσω αυτού η επιτυχημένη και ξεχωριστή καλλιτέχνης σηματοδότησε την επιστροφή της, έπειτα από τρία χρόνια δισκογραφικής αποχής. Το τελευταίο της album κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2017, με τίτλο “Native Invader”.

Tori Amos – Better Angels

Back To Top