skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Troye Sivan – Take Yourself Home

Ο Troye Sivan κυκλοφορεί το νέο του single με τίτλο “Take Yourself Home”!

Τίτλος τραγουδιού: “Take Yourself Home”

Καλλιτέχνης: Troye Sivan

Μουσική/Στίχοι: Corin Roddick, Megan James

Εταιρεία: EMI/Universal

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Απριλίου 2020

Art-Cover:

Ο Troye Sivan επέστρεψε με νέα μουσική νωρίτερα από ό, τι είχε προγραμματιστεί. Ο pop star κυκλοφόρησε το νέο single του single με τίτλο “Take Yourself Home” και αναμένεται και συνέχεια…

Μια από τις πιο σκοτεινές του δημιουργίες με αρκετά synth-pop χαρακτηριστικά όπως μόνο ο Sivan ξέρει να αναμειγνύει, καθιστούν το τραγούδι ένα από τα καλύτερα του είδους μέχρι τώρα για την τρέχουσα χρονιά. Το τραγούδι γράφτηκε σε συνεργασία με τους Leland, Tayla Parx και Oscar Görres και μέσα από τους στίχους του κάνει σαφές πως έχει «κουραστεί από την πόλη» και να θέλει να πάει κάπου πια όμορφα και φιλόξενα.

“Το “Take Yourself Home” είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια που έχω γράψει ποτέ”, δήλωσε ο Sivan σχετικά με το τραγούδι. “Είναι μια κουβέντα με τον εαυτό σου και τον τόπο από τον οποίο είσαι. Το να παλεύεις για τη θέση σου στον κόσμο. Γράφω αυτά τα τραγούδια σαν δείγματα ημερολογίου, τότε καθώς η ζωή και οι θέσεις αλλάζουν και οι σχέσεις αλλάζουν, τα τραγούδια μπορούν να πάρουν ένα νέο και εντελώς διαφορετικό νόημα. Είναι σαφές ότι αυτό συνέβη και με αυτό το τραγούδι, με αυτό που συμβαίνει στον κόσμο αυτή τη στιγμή”.

Ο Sivan με τα χρήματα που θα ξόδευε για τα visuals αυτού του single, σκοπεύει να βοηθήσει τους ελεύθερους επαγγελματίες που αγωνίζονται να τα βγάλουν πέρα ​​με την κρίση από τον COVID-19. Με μια ανοιχτή αγγελία στο Instagram, προσκαλεί graphic designers και animation καλλιτέχνες να τον “βομβαρδίσουν” με τις ιδέες τους επ’ αμοιβή.

Πέρυσι, ο Sivan συνεργάστηκε με τον Lauv στο “I’m So Tired…”. Έλαβε επίσης μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα την ίδια χρονιά για το τραγούδι “Revelation”, μια συνεργασία με τον Jónsi, που ακουγόταν στην ταινία “Boy Erased”, στην οποία συμμετείχε και ως ηθοποιός.

Troye Sivan - Take Yourself Home

Back To Top