skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Tyla – Butterflies

Το ανερχόμενο αστέρι της Νότιας Αφρικής, Tyla, κυκλοφόρησε το νέο της single “Butterflies”!

Τίτλος τραγουδιού“Butterflies

Καλλιτέχνης: Tyla

Μουσική/Στίχοι: Nolan Lambroza, Ari PenSmith, Marcus Semaj

Εταιρεία: FAX Records/Epic, Warner Chappell Music

Από το LP: “Tyla”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Δεκεμβρίου 2023

Art-Cover:

Η Tyla είναι σε χαριστική διάθεση αυτόν τον Δεκέμβριο. Από την πρώτη του μήνα, μας χάρισε τρία νέα singels, επιβεβαίωση ότι έρχεται το ομώνυμο ντεμπούτο album της, ημερομηνίες παγκόσμιων περιοδειών και μια ακόμη συναρπαστική τηλεοπτική εμφάνιση. Η καλοσύνη της συνεχίζεται με την κυκλοφορία του επίσημου visualizer για το “Butterflies”.

Το video επεκτείνεται στο teaser που έκανε πρεμιέρα η Tyla στα socials της. Η τραγουδίστρια πατάει με ενθουσιασμό σε ένα σετ ντυμένο με διάφανο θαλασσινό ύφασμα και λευκά φτερά. Εκτός από τη διακόσμηση, η μόνη εστίαση είναι στην Tyla και η κάμερα τη λατρεύει. Φαίνεται ψύχραιμη και με αυτοπεποίθηση, αλλά το δακρυσμένο πρόσωπό της λέει μια διαφορετική ιστορία. Το απαλό της φωνητικό επιπλέει σαν τα αερομεταφερόμενα φτερά ενώ τραγουδά για μια μολυσμένη αγάπη που κρατάει την καρδιά της. Ακόμη και όταν προσπαθεί να απομακρυνθεί από αυτόν και τα ψέματά του, οι πεταλούδες που την κάνει να νιώθει συνεχίζουν να την τραβούν πίσω.

Με visualizers για το “Truth Or Dare” και τώρα το “Butterflies”, αναμένουμε το πλήρες οπτικό υλικό για το τρίτο νέο της single “On And On” να φτάσει πολύ σύντομα. Με λίγο περισσότερο από δύο μήνες μέχρι την ημερομηνία κυκλοφορίας του “TYLA” την 1η Μαρτίου 2024, ανυπομονούμε να δούμε τι θα ακολουθήσει στην καμπάνια της για παγκόσμια κυριαρχία.

Tyla - Butterflies

Back To Top