skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Tyler, The Creator – Ain’t Got Time

Ο Tyler, The Creator κυκλοφόρησε το νέο του single!

Τίτλος τραγουδιού: “Ain’t Got Time!

Καλλιτέχνης: Tyler, The Creator

Μουσική / Στίχοι: Tyler, The Creator

Από το album: “Flower Boy”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 21 Ιουλίου 2017

Art-Cover:

Ο Tyler Gregory Okonma ή αλλιώς Tyler, The Creator στις 21 Ιουλίου κυκλοφόρησε το πέμπτο κατά σειρά δίσκο του. “Flower Boy” είναι ο τίτλος του album και είναι διαθέσιμο από τη δισκογραφική εταιρία Columbia και Odd Future. Το καινούριο project του τραγουδιστή, δυστυχώς, διέρρευσε αρκετά νωρίς σε σχέση με την επίσημη κυκλοφορία του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να προτρέξει τα σχέδιά του.

Στο “Flower Boy” υπάρχουν αρκετές συνεργασίες με αρκετά A list ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, που ανάμεσα σε αυτά είναι ο Frank Ocean, ASAP Rocky, Lil Wayne και άλλοι πολλοί. Στην αρχή της προώθησης του δίσκου, ο Tyler, The Creator χάρισε δύο τραγούδια για να προϋπαντήσουν το album, τα “Who Dat Boy” και “911”. Εν συνεχεία, σειρά είχε το “Boredom”, το οποίο έκανε πρεμιέρα στις 11 Ιουλίου.

Δύο ημέρες πριν μόλις την επίσημη διαθεσιμότητα του δίσκου, ο γνωστός τραγουδιστής έθεσε σε διαθεσιμότητα το επόμενο single του. “Ain’t Got Time!” είναι ο τίτλος του τραγουδιού, το οποίο έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Beats 1 Radio στην εκπομπή του Zane Lowe.

Στο τραγούδι, ο Tyler εκφράζει το παράπονό του για τα άτομα που τον περιτριγυρίζουν και ότι ενδιαφέρονται για εκείνον, μόνο επειδή είναι επιτυχημένος στον τομέα του. Στο νέο του single, εκτός από το up-beat που έχει προσθέσει, περιέχει και κάποια samples του τραγουδιού “Groove Is In The Heart” των Deee – Lite. Οι στίχοι είναι δημιούργημα του ίδιου του Tyler, ο οποίος υπογράφει και την παραγωγή του “Ain’t Got Time!”.

Tyler, The Creator - Ain't Got Time

Back To Top