skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Vanessa Carlton – The Only Way To Love

Το νέο single της Vanessa Carlton είναι εδώ κι έχει τίτλο “The Only Way To Love”!

Τίτλος τραγουδιού“The Only Way To Love

Καλλιτέχνης: Vanessa Carlton

Μουσική / Στίχοι: Vanessa Carlton, Tristen Gaspadarek

Εταιρεία: Victor Records

Από το LP: “Love Is An Art”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 27 Φεβρουαρίου 2020

Art-Cover:

Η Vanessa Carlton είναι Αμερικανίδα μουσικός και τραγουδίστρια που ξεκίνησε τη μουσική της καριέρα το 2001, ενώ την αμέσως επόμενη χρονιά κατάφερε να γίνει γνωστή στο παγκόσμιο κοινό μέσω του single της “A Thousand Miles”. Το τραγούδι την έβαλε στο Top 5 του Billboard Hot 100 εκείνης της χρονιάς, ενώ το επερχόμενο, ντεμπούτο album της, “Be Not Nobody” κατάφερε να αναδειχθεί “πλατινένιο” στις Η.Π.Α. Στην πορεία ακολούθησαν τέσσερις, ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές με την πιο πρόσφατη να έχει κυκλοφορήσει το 2015 κι έχει τίτλο “Liberman”.

Τώρα, η Carlton ούσα πλήρως ανανεωμένη κι έχοντας ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος των ηχογραφήσεων -αν όχι όλες- είναι έτοιμη να επιστρέψει δριμύτερη. Τουτέστιν, στις 27 Φεβρουαρίου της χρονιάς που διανύουμε πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο της album, με τίτλο “Love Is an Art”. Ο προπομπός αυτού είναι, λοιπόν, σήμερα κοντά μας κι έχει τίτλο “The Only Way To Love”. Η Carlton παραμένει πιστή στο μουσικό της ύφος και το single αποτελεί μία μελωδική μπαλάντα, τη μουσική και τους στίχους της οποίας υπογράφει η ίδια σε συνεργασία με τον Tristen Gaspadarek.

Πέραν αυτών, η Carlton έχει ανακοινώσει και την παγκόσμιο περιοδεία της, “Love Is an Art Tour” για τον μήνα Απρίλιο, όπου θα παρουσιάσει το νέο της υλικό.

Vanessa Carlton - The Only Way To Love

Back To Top