skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Gin Wigmore – Hallow Fate

Η Gin Wigmore ξεκινάει το νέο της project, με στόχο την ενοποίηση των γυναικών.

Τίτλος τραγουδιού: “Hallow Fate

Καλλιτέχνης: Gin Wigmore

Μουσική / Στίχοι: Gin Wigmore/Steve Rusch

Σκηνοθεσία: Jonathan R Fareell/David Delatour

Από το album: TBA

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : TBA

Art-Cover:

Στις 23 Ιουνίου, μία από τις πιο τρυφερές φωνές της Νέας Ζηλανδίας, επέστρεψε! Η στιχουργός – τραγουδίστρια Gin Wigmore έρχεται στο μουσικό προσκήνιο με το νέο της single “Hallow Fate”, στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν το πιάνο και τα ντραμς. Το τραγούδι, σε συνδυασμό με τη μελωδία και τα φωνητικά της Wigmore δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Το “Hallow Fate”, το οποίο είναι σε στίχους και σε παραγωγή της Gin Wigmore και του Steve Rusch, είναι το πρώτο single από το αναμενόμενο δίσκο της. Η τραγουδίστρια συστήνει το νέο της project, το οποίο φέρει τον τίτλο “GIRLGANG”, που έχει ως στόχο το συνδυασμό της μουσικής με οποιαδήποτε μορφής τέχνη, και επικεντρώνεται στη δύναμη του γυναικείου φύλου.

Η Wigmore επέλεξε πέντε διαφορετικές καλλιτέχνιδες, που θα δημιουργήσουν διάφορα έργα επηρεασμένες από τα τραγούδια, για τα οποία έχουν επιλεχθεί. Για το “Hallow Fate”, η μουσικός συνεργάστηκε με την Briana Sargent, που εξειδικεύεται στα τατουάζ. Ολόκληρη η εκστρατεία τεκμηριώνεται μέσα από το special video που έκανε πρεμιέρα στο VEVO λογαριασμό της Wigmore. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Jonathan R Fareell και ο David Delatour.

Στους επόμενους οχτώ μήνες, η Gin θα κυκλοφορήσει άλλα πέντε τραγούδια, τα οποία θα συμπεριλαμβάνονται στο επόμενο δίσκο της. Τα εν λόγω τραγούδια, θα συνοδεύονται από ένα video, όπως αυτό του “Hallow Fate” και θα συνεργαστεί με 5 διαφορετικές γυναίκες καλλιτέχνιδες. Τα έργα που θα δημιουργηθούν για τις ανάγκες του project, θα κοινοποιούνται στα social media της Gin Wigmore.

Gin Wigmore - HALLOW FATE ft. Briana Sargent

Back To Top