skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | The Cribs – Rainbow Ridge

Οι The Cribs κυκλοφόρησαν τον προπομπό του νέου τους album.

Τίτλος τραγουδιού: “Rainbow Ridge

Καλλιτέχνης: The Cribs

Μουσική / Στίχοι: The Cribs/Steve Albini

Σκηνοθεσία: Andy Knowles/Simon Lewis

Από το album: “24-7 Rock Star Shit”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 11 Αυγούστου 2017

Art-Cover:

Το Βρετανικό indie rock συγκρότημα από το Wakefield, The Cribs, αποτελείται από τα αδέλφια Jarman (Gary, Ryan και Ross). Η μπάντα ανακοίνωσε ότι στις 11 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το έβδομο – κατά σειρά – album τους, που φέρει τον τίτλο “24-7 Rock Star Shit”.

Με αυτή την έκπληξη, το αγαπητό συγκρότημα χάρισε στους θαυμαστές του τον προπομπό του νέου του δίσκου. “Rainbow Ridge” είναι ο τίτλος του single το οποίο είναι διαθέσιμο από τις 24 Ιουλίου από τη δισκογραφική εταιρία Sonic Blew. Το εν λόγω τραγούδι είναι ένα μικρό flashback στη ροκ μουσική των ‘90s, καθώς την παραγωγή ανέλαβε ο Steve Albini, ο οποίος έχει συνεργαστεί με το θρυλικό συγκρότημα Nirvana.

Τα αρχικά σχέδια των The Cribs ήταν διαφορετικά, καθώς είχαν προγραμματίσει να κυκλοφορήσουν ένα EP, αλλά τελευταία στιγμή αποφάσισαν ότι θα ήταν καλύτερο να χαρίσουν περισσότερο υλικό στο κοινό τους. Σύμφωνα με το συγκρότημα, το επερχόμενο μουσικό project τους ολοκληρώθηκε μέσα σε πέντε ημέρες. Η μπάντα, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του τραγουδιού, χάρισε και το οπτικό μέρος του τραγουδιού, το οποίο θυμίζει video clips των -90s, με πρωταγωνιστικό ρόλο να παίζει η ερμηνεία του συγκροτήματος. Τη σκηνοθεσία ανέλαβαν οι Andy Knowles και Simon Lewis.

Οι The Cribs έχουν προγραμματισμένες συναυλίες σε Manchester, Sunderland, Leeds και Nottingham, καθώς και διάφορες εμφανίσεις σε διάφορα festivals του Ηνωμένου Βασιλείου, συμπεριλαμβανομένου και του Portmeirion’s Festival No.6.

The Cribs - Rainbow Ridge

Back To Top