skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Wet – There’s a Reason

Οι indie-pop, Wet, επέστρεψαν με καινούριο υλικό, μετά από απουσία δύο χρόνων, το οποίο ακούει στο όνομα, “There’s a Reason”.

Τίτλος τραγουδιού: “There’s a Reason”

Καλλιτέχνης: Wet

Μουσική / Στίχοι: Joseph Valle & Kelly Zutrau

Από το album: T.B.A

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 9 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Το indie-pop συγκρότημα από το Μπρούκλιν της Αμερικής, Wet, επέστρεψε και μοιράστηκε ένα ολοκαίνουριο single με τον τίτλοThere’s a Reason”. Έκτος από την πρώτη κυκλοφορία των Wet, μετά από δύο χρόνια και το ντεμπούτο album τους, “Don’t You”, του 2016, το “There’s a Reason”, αποτελεί και το lead single του καινούριου τους, full-length album, για το οποίο, προς το παρόν, γνωρίζουμε μόνο ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στην χρονιά.

Το “There’s a Reason”, πρόκειται για ένα smooth, mid-tempo τραγούδι, που βρίσκει τους Wet περισσότερο θετικούς και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, συγκριτικά με τα τραγούδια του πρώτου τους album, καθώς η Kelly Zutrau τραγουδάει: “And I’ll wait for the rest of our lives/ With the answer just out of sight/ There’s a reason you’re by my side”. Μιλώντας για την πορεία των Wet και την καινούρια τους κυκλοφορία, η Zutrau αναφέρει: “Υπήρξαν πολλές προκλήσεις και πολλές αλλαγές. Υπήρξαν τόσοι πολλοί λόγοι ώστε να σταματήσουμε να δημιουργούμε μουσική μαζί, αλλά κάτι μας ανάγκαζε να συνεχίζουμε να επιστρέφουμε σε αυτό. Εκεί λοιπόν αναφέρεται το “There’s a Reason” “. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση τύπου, η παραγωγή του “There’s a Reason”, έγινε από το μέλος των Wet, Joe Valle, από κοινού με τον Andrew Sarlo. Το τρίτο μέλος των Wet, Marty Sulkow, δεν αναφέρεται, κάτι που μας κάνει να υποθέτουμε ότι ίσως οι Wet, να αποτελούν πλέον ένα indie-pop duo. Όπως και να έχει, περισσότερες πληροφορίες για τους Wet και την νέα τους δουλειά, πρόκειται να μας αποκαλυφθούν σε μερικές εβδομάδες.

Wet - There's a Reason

Back To Top