skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Wrabel – we all could use some help

Ο Wrabel κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι “we all could use some help”

Τίτλος τραγουδιού“we all could use some help

Καλλιτέχνης: Wrabel

Μουσική / Στίχοι: Stephen Wrabel, Drew Pearson

Εταιρεία: Nettwerk Music

Από το EP: “Chapter of You”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 21 Ιουλίου 2023

Art-Cover:

Ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός, Wrabel, απασχολεί ξανά τα μουσικά δρώμενα με το ολοκαίνουριο τραγούδι του, με τίτλο “we all could use some help”. Το single κυκλοφόρησε στις 21 Ιουλίου μέσω της δισκογραφικής εταιρείας Nettwerk Music.

Το εν λόγω single, που βασίζεται στα γνώριμα pop ηχοχρώματα του Wrabel, περιλαμβάνεται στο επερχόμενο E.P. του καλλιτέχνη με τίτλο “Chapter of You”. Μάλιστα, ήδη από το συγκεκριμένο εγχείρημα έχουμε ακούσει το single “Abstract Art”. Το συνολικό project θα κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το “Chapter of You” αποτελεί το follow-up E.P. του “Chapter of Me” που έκανε πρεμιέρα τον Απρίλιο. Σαν να μην έφταναν αυτά, ο Wrabel μιας και βρίσκεται σε μια περίοδο δημιουργικής φρενίτιδας, στις 17 Νοεμβρίου της χρονιάς που διανύουμε θα δώσει στη δημοσιότητα το δεύτερο studio album του, με τίτλο “Based on a True Story”. Δύο χρόνια μετά από το άκουσμα του ντεμπούτου δίσκου “These Words Are All For You” ήρθε η ώρα να απολαύσουμε τον Wrabel στα επόμενα βήματα του.

Wrabel - we all could use some help

Back To Top