skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Years & Years – Starstruck

Ο Years & Years κυκλοφορεί το ολοκαίνουριο τραγούδι του “Starstruck”!

Τίτλος τραγουδιού“Starstruck

Καλλιτέχνης: Years & Years

Μουσική/Στίχοι: Clarence Coffee Jr., Mark Ralph, Nathaniel Ledwidge, Olly Alexander

Εταιρεία: Polydor Records/Universal Music

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 8 Απριλίου 2021

Art-Cover:

Ο Years & Years κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι της νέας του εποχής. Το τραγούδι “Starstruck” είναι το πρώτο νέο υλικό μετά από τις πρόσφατες ειδήσεις ότι το σχήμα θα συνεχίσει να υπάρχει αλλά πλέον ως ένα solo project πίσω από το οποίο θα βρίσκεται ο Olly Alexander, με τους πρώην συμπαίκτες του frontman, Emre Türkmen και Mikey Goldsworthy, να παραμένουν κοντά στο project.

Μια προεπισκόπηση του “Starstruck” πραγματοποιήθηκε μέσω του TikTok τον περασμένο μήνα από τον Alexander, ο οποίος μοιράστηκε ένα απόσπασμα του comeback-single του για να ξεκινήσει ένα νέο χορευτικό TikTok challenge.

Η πλήρης έκδοση του είναι πλέον διαθέισμη στις υπηρεσίες streaming και download ενώ το επίσημο music video του, αναμένεται να κάνει ρεμιέρα στο YouTube την επόμενη Δευτέρα (12 Απριλίου).

Μιλώντας για το «Starstruck» , ο Alexander είπε ότι το νέο τραγούδι «δημιουργήθηκε μια νύχτα σε ένα studio στην εξοχή έξω από το Λονδίνο. “Δεν μπορούσα να θυμηθώ την τελευταία φορά που είδα τόσα πολλά αστέρια, τα συνηθίζεις να μην είναι εκεί όταν ζεις στην πόλη. Εφόσον όλοι έπρεπε να σταματήσουμε, το μόνο που ήθελα να κάνω είναι να βγω έξω και να χορέψω. 

Έχω βάλει όλη αυτή την ενέργεια στη μουσική του. Το ‘Starstruck’ αναφέρεται στη βιασύνη που σε πιάνει όταν είσαι με κάποιον που πραγματικά σου αρέσει, είναι να κρατάς ένα καλό συναίσθημα και να μην το αφήνεις. Όπως και οι περισσότεροι από εμάς, πέρασα τον περασμένο χρόνο στο σπίτι, και ήθελα να δημιουργήσω κάτι εξαιρετικά θετικό και διασκεδαστικό για τους ανθρώπους (και τον εαυτό μου) να χορεύουμε μαζί. Ό, τι κάνουμε ή οπουδήποτε κι αν είμαστε στη ζωή, νομίζω ότι αξίζουμε όλοι τρία λεπτά διαστρικής έκστασης”.

Years & Years - Starstruck

Back To Top