skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Zoe Wees – Don’t Give Up

Ακούστε το νέο single της Zoe Wees, “Don’t Give Up”!

Τίτλος τραγουδιού“Don’t Give Up

Καλλιτέχνης: Zoe Wees

Μουσική / Στίχοι: Patrick Pyke Salmy, Ricardo Muñoz, Norma Jean Martine, Patrick Salmy, Zoe Wees

Εταιρεία: Capitol Records

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 14 Απριλίου 2023

Art-Cover:

Η Zoe Wees μοιράστηκε το νέο της single “Don’t Give Up”, το οποίο περιέχει ένα ισχυρό μήνυμα δύναμης.

Το λαμπερό νέο single βλέπει την star να ξανασμίγει με τους παραγωγούς Patrick Pyke Salmy και Ricardo Muñoz, οι οποίοι παρήγαγαν το ντεμπούτο της στο EP “Golden Wings”. Στο τραγούδι δούλεψε και ο Leon Milla.

“Μερικές φορές το βάρος του κόσμου είναι πολύ για να το αντέξουμε και τις περισσότερες φορές η εγκατάλειψη φαίνεται ως ο ευκολότερος τρόπος”, είπε η Wees σε ένα δελτίο τύπου. “Αυτό το τραγούδι είναι μια υπενθύμιση για μένα ότι αυτό δεν είναι επιλογή και ότι έχω τη δύναμη να ξεπεράσω οτιδήποτε έρθει στο δρόμο μου. Είσαι πιο δυνατός από όσο νομίζεις και δεν είσαι ποτέ μόνος. Κι ακόμα κι όταν ο κόσμος γυρίζει ανάποδα, μην τα παρατάς ποτέ”.

Το “Don’t Give Up” ακολουθεί το συγκλονιστικό single του 2022 “Daddy’s Eyes”, το οποίο παρείχε μια ωδή με συναίσθημα σε όσους έχουν μεγαλώσει με απόντες πατέρες. “Ο πατέρας μου δεν ήταν ποτέ εκεί για τη μητέρα μου και εμένα”, μοιράστηκε η Wees σε μια δήλωση εκείνη την εποχή. “Τον έχω συναντήσει μια φορά στη ζωή μου και συνειδητοποίησα ότι τα μάτια μου μοιάζουν ακριβώς με τα δικά του. Δεν θέλω να κλάψω αυτά τα δάκρυα με τα μάτια του μπαμπά μου. Δεν σε χρειάζομαι, μπαμπά!”

Zoe Wees - Don't Give Up

Back To Top