skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Zoe Wees – Sorry for the Drama

Ακούστε το νέο single της Zoe Wees με τίτλο “Sorry for the Drama”!

Τίτλος τραγουδιού: “Sorry for the Drama”

Καλλιτέχνης: Zoe Wees

Μουσική / Στίχοι: Patrick Pyke Salmy, Ricardo Munoz, Hight, Even Wolfsohn, Paul Bogumil Goller, Zoe Wees

Εταιρεία: Capitol Records/EMI

Από το LP: “Therapy” 

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 6 Οκτωβρίου 2023

Art-Cover:

Η Zoe Wees έχει σκεφτεί την ανατροφή της στο συναισθηματικό της νέο single και στην τελευταία προεπισκόπηση του ντεμπούτου album της, “Sorry For The Drama”.

Το εγκάρδιο τραγούδι βρίσκει την τραγουδίστρια να ζητά συγγνώμη από τη μητέρα της, η οποία τη μεγάλωσε σε ένα μονογονεϊκό σπίτι με την αγάπη και τη φροντίδα ενός καλού γονιού. “Ελπίζω να αγαπάτε αυτό το τραγούδι όσο κι εγώ”, είπε η Wees στους θαυμαστές της στα social media πριν από την κυκλοφορία του.

Το “Sorry For The Drama” είναι το πιο πρόσφατο τραγούδι από το επερχόμενο ντεμπούτο studio album της Wees, με τίτλο “Therapy”. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου μέσω της Capitol Records και θα περιλαμβάνει 20 τραγούδια, συμπεριλαμβανομένου του “That’s How It Goes”, με τον 6LACK.

Το “Therapy” υπόσχεται να εμβαθύνει περαιτέρω στο συναισθηματικό ταξίδι της Wees για αυτοανακάλυψη, θεραπεία και ανθεκτικότητα. Μέσα από τους συγκινητικούς της στίχους και τα δυνατά φωνητικά της, η Zoe παρασύρει τους ακροατές σε μια θεραπευτική μουσική εξερεύνηση, αντιμετωπίζοντας προσωπικούς αγώνες, θριάμβους και τα περίπλοκα συναισθήματα που διαμορφώνουν τη ζωή μας.

Zoe Wees - Sorry for the Drama

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top