skip to Main Content

Νέο Cover & Συνεργασία | Luke Evans feat. Nicole Kidman – Say Something

Η Nicole Kidman μας εκπλήσσει με τη συνεργασία της με τον Luke Evans για τη διασκευή στο μελωδικό “Say Something” των A Great Big World!

Τίτλος τραγουδιού“Say Something”

Καλλιτέχνης: Luke Evans feat. Nicole Kidman

Μουσική / Στίχοι: Chad Vaccarino, Ian Axel, Mike Campbell

Α’ Εκτέλεση: A Great Big World (2013)

Εταιρεία: BMG Rights Management

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 26 Οκτωβρίου 2022

Art-Cover:

Η σχέση της απαστράπτουσας ηθοποιού, Nicole Kidman, με τη μουσική βιομηχανία είναι ιδιαίτερα στενή εδώ και πολλά χρόνια. Πέραν του ότι είναι παντρεμένη με τον country star Keith Urban, η Kidman δεν σταματά να πειραματίζεται ερμηνευτικά έστω και περιστασιακά. Το 2001 την απολαύσαμε στο musical “Moulin Rouge” του Baz Luhrmann στον ρόλο της Satine, ένας ρόλος που της απέφερε το δεύτερο Golden Globe βραβείο της για την κατηγορία “Best Actress in a Motion Picture Musical or Comedy”. Στην πορεία την απολαύσαμε στα “Margot at the Wedding” (2007) και στο “Nine” (2009) ως Claudia Jenssen. Αρκετά χρόνια αργότερα, το 2020 αναμείχθηκε στο cast του musical “The Prom”.

Ουσιαστικά και πιο συγκεκριμένα, για πρώτη φορά απολαύσαμε τη φωνή της Nicole Kidman το 2001 σε μία συνεργασία με τον Ewan McGregory για το τραγούδι “Come What May”, στο πλαίσιο του musical “Moulin Rouge”, ενώ την ίδια χρονιά βρέθηκε στο πλευρό του Robbie Williams, όπου μαζί ερμήνευσαν τη διασκευή του “Somethin’ Stupid” και το αποτέλεσμα συμπεριλήφθηκε στο album του Βρετανού performer και τραγουδιστή “Swing When You’re Winning” (2001).

Τώρα, πολλά χρόνια αργότερα, ο Luke Evans επιστράτευσε στο πλευρό του την Kidman και μαζί ερμηνεύουν μία άψογη διασκευή του “Say Something” των A Great Big World. Το εν λόγω τραγούδι έγινε

παγκόσμια επιτυχία έπειτα από τη συνεργασία του pop duo με την Christina Aguilera, μαζί με την οποία παρουσίασαν μία μοναδική version σε πιάνο. Η νέα διασκευή των Evans και Kidman είναι διαθέσιμη στις ψηφιακές πλατφόρμες από τις 26 Οκτωβρίου.

Luke Evans feat. Nicole Kidman - Say Something

Original Song: A Great Big World & Christina Aguilera - Say Something (2013)

Back To Top