skip to Main Content

Νέο E.P. | Πάνος Μουζουράκης – That’s Life

  • Ημερομηνία κυκλοφορίας: 12 Ιουλίου 2019
  • Εταιρεία: Minos Emi
  • Μορφή: CD, Digital Release

Ένα νέο, αγγλόφωνο τραγούδι κυκλοφόρησε από τον Πάνο Μουζουράκη πριν από ένα χρόνο περίπου -και πιο συγκεκριμένα λίγο μετά την πρεμιέρα της ταινίας «Mama Mia 2: Here We Go Again» στην οποία πρωταγωνιστεί-. Πρόκειται για το τραγούδι «Look At Me Dad», μια όμορφη μπαλάντα μέσα από την οποία ο ίδιος εκφράζει τις βαθιές του ευαισθησίες. Τους στίχους και τη μουσική του υπογράφει ο ίδιος.

Τότε δεν γνωρίζαμε ακόμα πως ο Πάνος είχε σκοπό να πάει ένα βήμα παραπέρα στην αγγλόφωνη δισκογραφία του, καθώς το τραγούδι βρήκε το δικό του “σπίτι” μέσα στο ολοκαίνουριο E.P. του που έχει τίτλο “That’s Life”! Μαζί με το “Look At Me Dad”, έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε άλλες πέντε διασκευές σε αγαπημένα του, αγγλόφωνα πάντα, τραγούδια!

Πρώτη διασκευή το πασίγνωστο “Born To Be Wild” των Steppenwolf που κυκλοφόρησε το 1968. Σε μια πιο αργή και με κάμποσα country στοιχεία, η διασκευή του Μουζουράκη σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει! Ακολουθεί το “That’s Life” -που έδωσε τον τίτλο του και στο E.P.- που έγραψαν οι Kelly Gordon και Dean Kay και πρωτο-ερμήνευσε η Marion Montgomery το 1964. Nancy Wilson, Aretha Franklin, The Temptations, Shirley Bassey, James Brown είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που το διασκεύασαν με το πέρασμα των χρόνων ωστόσο η πιο γνωστή του ερμηνεία ήρθε το 1966 από τον μεγάλο Frank Sinatra. Η εν λόγω διασκευή συμπεριλαμβάνεται και σε μια “radio edit” στο ίδιο E.P. Σειρά έχει το “Sweet Understanding Love” των Four Tops (1974), που είναι ίσως και η πιο ερωτική στιγμή στο E.P. Τελευταία διασκευή του tracklist είναι το “Scret Agent Man” που γνωρίσαμε από τον Johnny Rivers το 1966 και ακουγόταν στους εναρκτήριους τίτλους της βρετανικής σειράς “Danger Man” που έκανε πρεμιέρα την ίδια χρονιά.

Όπως όλα δείχνουν, ο Μουζουράκης δεν σταματά να προωθεί την μουσική του και εκτός των ελληνικών συνόρων και δεδομένης της επιτυχίας που γνώρισε μετά την συμμετοχή του στο δεύτερο μέρος του “Mamma Mia”, η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική!

Art Cover:

Tracklist:

1.Born To Be Wild 3:13

2. That’s Life 3:31

3. Sweet Understanding Love 3:13

4. Secret Agent Man 3:23

5. That’s Life (Radio Edit) 2:39

6. Look At Me Dad 3:22

Playlist

Back To Top