skip to Main Content

Νέο Music Video | GOT7 – Breath (넌 날 숨 쉬게 해)

Το k-pop συγκρότημα GOT7 κυκλοφόρησε το music video για το νέο του single, “Breath”!

Τίτλος τραγουδιού“Breath (넌 날 숨 쉬게 해)”

Καλλιτέχνης: GOT7

Μουσική / Στίχοι: N/A

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: JYP Entertainment

Από το LP: “Breath of Love: Last Piece”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 30 Νοεμβρίου 2020

Art-Cover:

Η μουσική βιομηχανία της k-pop βρίσκεται στα καλύτερά της τα τελευταία πέντε χρόνια κι ένα συγκρότημα που μετρά σχεδόν τα ίδια χρόνια σε αυτή είναι ξανά στις επάλξεις παρουσιάζοντάς μας το νέο του υλικό. Ο λόγος γίνεται για τους GOT7, οι οποίοι αποτελούνται από τους Mark, JB, Jackson, Jinyoung, Youngjae, BamBam και Yugyeom και ξεκίνησαν την καριέρα τους το 2014.

Στις 30 Νοεμβρίου οι GOT7 φτάνουν τις πέντε, ολοκληρωμένες, δισκογραφικές τους δουλειές και η αιτία είναι ο δίσκος “Breath of Love: Last Piece”, ο οποίος πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσω της JYP Entertainment. Μέσα από αυτόν, λοιπόν, οι επιτυχημένοι καλλιτέχνες παρουσίασαν στο κοινό το νέο τους single, με τίτλο “Breath (넌 날 숨 쉬게 해)” το οποίο είναι βασισμένο τόσο στα k-pop στοιχεία όσο και στα hip hop.

Για χάρη του εν λόγω single λίγες ημέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα του δίσκου την εμφάνισή του έκανε και το music video αυτού. Οι GOT7 ως αψεγάδιαστοι νέοι τριγυρνούν σε πολυσύχναστους δρόμους, μετρό και διαρκώς “παίζουν” με τον φακό ερμηνεύοντας παράλληλα το νέο τους single.

GOT7 - Breath (넌 날 숨 쉬게 해)

Back To Top