skip to Main Content

Νέο Music Video | Idan Amedi & Μαλού – A Place For Both Of Us

Ο Ισραηλινός star, Idan Amedi συνεργάζεται με τη Μαλού στο νέο του τραγούδι “A Place For Both Of Us”

Τίτλος τραγουδιού: “ מקום לשנינו-Ένα μέρος για εμάς τους δυο (A Place For Both Of Us)

Καλλιτέχνης: Idan Amedi & Μαλού

Μουσική / Στίχοι: Idan Amedi, Μαλού, Βασίλης Κουμεντάκος

Σκηνοθεσία: Matan Zamir

Εταιρεία: Cobalt

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 3 Αυγούστου 2021

Art-Cover:

Δυο λαοί συνδέονται καλλιτεχνικά μέσα από την ερωτική μπαλάντα (ντουέτο), το “Ένα Μέρος Για Εμάς Τους Δυο” που ερμηνεύει η δική μας Μαλού με τον γνωστό ηθοποιό και τραγουδοποιό Idan Amedi!

Ο Ισραηλινός ηθοποιός και τραγουδοποιός Idan Amedi, που στην Ελλάδα έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από δημοφιλή σειρά του Netflix «Fauda», συναντήθηκε με την αγαπημένη μας Μαλού σ’ ένα τραγούδι που ενώνει τους δύο λαούς.

Τη μουσική και τους αραβικούς στίχους στο τραγουδι «Ένα Μέρος Για Εμάς Τους Δυο» τους εγραψε ο ίδιος ο Idan Amedi, ενώ τους ελληνικούς στίχους έγραψε η Μαλού με τον Βασίλη Κουμεντάκο.

Μια ερωτική μπαλάντα που αναφέρεται σε δύο ανθρώπους που τους χωρίζει μία ολόκληρη θάλασσα, αλλά η λαχτάρα τους να συναντηθούν κρατάει την αγάπη τους ζωντανή μέχρι να ειναι και πάλι μαζί. Το video clip σε σκηνοθεσία Matan Zamir είναι ένα ταξίδι πλάνων ανάμεσα στις δυο όμορφες μεσογειακές χώρες, το Ισραήλ και την Ελλάδα.

Πριν από ένα χρόνο περίπου η Μαλού κυκλοφόρησε το τραγούδι της “Αγύριστο Κεφάλι” ενώ στα μέσα του περασμένου καλοκαιριού παρουσιάσε και τη δική της διασκευή στο αξέχαστο “Του Ερωτά Και Της Φωτιάς” του συγκροτήματος Anemos.

Idan Amedi & Μαλού - A Place For Both Of Us

Back To Top