skip to Main Content

Νέο Remix & Συνεργασία | Halsey feat. Big Sean & Stefflon Don – Alone (Remix)

Η Halsey δεν είναι πλέον “μόνη”. Η τραγουδίστρια συναντά τον Big Sean και την Stefflon Don στο επίσημο remix για το τελευταίο της single.

Τίτλος τραγουδιού“Alone (Remix)”

Καλλιτέχνης: Halsey feat. Big Sean & Stefflon Don

Μουσική / Στίχοι: Eric Frederic, Daniel Dodd Wilson, Josh Carter, Anthony Hester, Stefflon Don, Big Sean, Halsey

Από το album: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 16 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Αρχικά, η πρωτότυπη εκτέλεση του τραγουδιού “Alone”, παρουσιάστηκε στο δεύτερο album της Halsey, “hopeless fountain kingdom”. Την παραγωγή του τραγουδιού είχε κάνει ο Ricky Reed, ενώ τους στίχους και τη μουσική του είχαν αναλάβει οι Eric Frederic, Daniel Dodd Wilson, Josh Carter και Anthony Hester. Στην ομάδα προστέθηκαν πρόσφατα και τα ονόματα του Big Sean και της Stefflon Don, που μαζί με τη Halsey, δημιούργησαν ένα ολοκαίνουριο remix με το οποίο το τραγούδι πλέον, λανσάρεται ως επίσημο single!

Το remix του τραγουδιού δεν χάνει καθόλου από την pop υφή του που είναι και η μουσική “έδρα” της Halsey, ωστόσο ο ρυθμός του γίνεται αρκετά πιο bouncy, έτσι ώστε να μπορέσει να “φιλοξενήσει” τις rap ερμηνείες των δύο καλλιτεχνών που προστέθηκαν ως “featuring” σε αυτό.

Το πρωτότυπο τραγούδι, “Alone” έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μέχρι σήμερα σχεδόν 20 εκατομμύρια views στο youtube, πράγμα που μάλλον ώθησε τη Hasley να κινηθεί έξυπνα και αρκετά εμπορικά με την κυκλοφορία του εν λόγω remix. Εν τω μεταξύ, το “Him & I”, η πλατινένια συνεργασία της Halsey με τον σύντροφό της G-Eazy κατέχει την πρώτη θέση στο Billboard Pop Songs Airplay Chart και το Νο.1 στο ραδιοφωνικό Top 40 της Αμερικής.

Halsey feat. Big Sean & Stefflon Don - Alone (Remix)

Back To Top