skip to Main Content

Νέο Trailer | Η ζωή και η καριέρα της P!nk μέσα από το ντοκιμαντέρ “All I Know So Far”

Για πρώτη φορά η P!nk αποκαλύπτει την πιο ευαίσθητη πλευρά της μέσα από ένα ντοκιμαντέρ εφ’ όλης της ύλης για την μουσική της καριέρα και την προσωπική της ζωή!

Ως ένα παράδειγμα προς μίμηση θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την P!nk, η οποία ούσα μητέρα έχει καταφέρει να μην παραμελήσει την καριέρα της ως καλλιτέχνης. Η ίδια επιλέγει να μάς πάρει μαζί της στην “Beautiful Trauma World Tour” της και να μας μεταφέρει την ενέργεια, το πάθος και κάθε ευαισθησία που μπορεί να προκύψει. Στο πλευρό της έχει την οικογένειά της: τον σύζυγο, Carey Hart, και τα δύο της παιδιά, Willow Sage και Jameson Moon, οι οποίοι την στηρίζουν και διασκεδάζουν μαζί της.

Όλα αυτά κι ακόμη περισσότερα πρόκειται να απολαύσουμε στις 21 Μαΐου μέσω του ντοκιμαντέρ που η ίδια και η ομάδα της ετοίμασαν για όλους μας και που θα προβληθεί μέσω του Amazon Prime. Την σκηνοθετική επιμέλειά του ανέλαβε ο Michael Gracey, γνωστός για την σκηνοθεσία του στο μιούζικαλ “The Greatest Showman” με πρωταγωνιστή τον Hugh Jackman. Την παραγωγή του ντοκιμαντέρ υπογράφουν οι Michael Gracey και Isabella Parish, μαζί με τους Luminaries, Silent House και Lefty Paw Print.

Υλικό από την περιοδεία, λοιπόν, όπως και behind the scenes συνεντεύξεις, αλλά και προσωπικό υλικό συνθέτουν το τελικό αποτέλεσμα του πιο προσωπικού ντοκιμαντέρ της rock σταρ, P!nk, που έχουμε αγαπήσει επί δύο δεκαετίες. Για την περιοδεία με σκοπό την προώθηση του δίσκου της Beautiful Trauma πραγματοποιήθηκαν 156 shows σε 18 χώρες.

Trailer: P!nk - All I Know So Far

Back To Top