skip to Main Content

Νέo Τραγούδι | Absinthe Green – War Inside My Head

Oι Absinthe Green κυκλοφορούν το νέο τους single, «War Inside My Head».

Τίτλος τραγουδιού“War Inside My Head

Καλλιτέχνης: Absinthe Green

Μουσική/Στίχοι: Eirini Papadopoulou

Εταιρεία: Absinthe Green

Από το LP: “Of Love and Pain”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 15 Απριλίου 2022

Art-Cover:

Οι Absinthe Green αποτελούν το πνευματικό δημιούργημα της μουσικού, συνθέτη και παραγωγού Ειρήνης “Absinthe Green” Παπαδοπούλου. H Absinthe έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό παίζοντας μπάσο για διεθνείς metal μπάντες όπως οι Γερμανοί Enemy of the Sun καθώς και για τους Έλληνες dark metallers RandomWalk, μεταξύ άλλων.

Η ολοκλήρωση των τραγουδιών για το ντεμπούτο album της συνέβη παράλληλα με την επιστροφή της στην Ελλάδα στα τέλη του 2019, όπου η Absinthe πλαισιώθηκε από τον Harry Mason στα drums, με τον οποίο συνεργάστηκαν παλαιότερα στους RandomWalk και αργότερα από τον Villy Pirris στο μπάσο, δημιουργώντας τους Absinthe Green ως full μπάντα με την Absinthe στα φωνητικά και στις ρυθμικές κιθάρες.

Μετά το πρώτο single με τον τίτλο “Dead Before My Eyes”, που κυκλοφόρησε στις 18 Μαρτίου παράλληλα με το πρώτο επίσημο music video της μπάντας, σειρά έχει το δεύτερο single της μπάντας με τίτλο “War Inside My Head” το συνοδεύεται από lyric video. Το “War Inside My Head” θα συμπεριληφθεί στο πρώτο album, “Of Love and Pain”.

Το “Of Love and Pain”, είναι ένα μείγμα των μουσικών επιρροών της Absinthe καθώς και προσωπικών της εμπειριών. Η παραγωγή πραγματοποιήθηκε από τον Hiili Hilesmma, γνωστός για τις παραγωγές του σε HIM, The 69 Eyes, Amorphis, Moonspell και Sentenced μεταξύ άλλων, και συνδυάζει pop στοιχεία με επιθετικές κιθάρες, δυνατά και groovy τύμπανα και μια ποικιλία φωνητικών που έχουν την δυνατότητα να προσελκύσουν ένα ευρύτερο μουσικό κοινό. Το album θα κυκλοφορήσει μέσα στο Φθινόπωρο αυτού του έτους και θα αποτελείται από 11 τραγούδια που εξερευνούν την δυαδικότητα της ζωής, και την εσωτερική διαμάχη με την αγάπη και τον πόνο, την καταστροφή και την δημιουργία, το φως και το σκοτάδι.

Δ.Τ.

Absinthe Green - War Inside My Head

Back To Top