skip to Main Content

Νέo Τραγούδι | Jason Derulo – Closer To Christmas

Ακούστε τον Jason Derulo στο χριστουγεννιάτικο τραγούδι “Closer To Christmas”!

Τίτλος τραγουδιού: “Closer To Christmas”

Καλλιτέχνης: Jason Derulo

Μουσική / Στίχοι: Jesse Saint John, David Wilson, JBACH, Jackson Morgan, Jason Desrouleaux, Jesse St. John, Kyle Buckley

Εταιρεία: Warner Music Group

Από το LP: “Natale 2023”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Δεκεμβρίου 2023

Art-Cover:

Ο Jason Derulo ξεκινά νωρίς τις γιορτές με το χαρούμενο νέο του single, “Closer to Christmas”, που είναι διαθέσιμο τώρα μέσω της Atlantic Records.

Το “Closer To Christmas” σηματοδοτεί την πιο πρόσφατη σειρά συνεχόμενων κυκλοφοριών του Derulo, συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατης συνεργασίας του με την πολυπλατινένια super star, βραβευμένη με Grammy, Meghan Trainor, για το αισιόδοξο νέο single, “Hands On Me”. Το single παρουσιάστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από τους δύο καλλιτέχνες – και παρουσιάστηκε από τον Derulo με μια εντυπωσιακή ζωντανή εμφάνιση στο “America’s Got Talent” του NBC.

Το “Closer To Christmas” έχει συγκεντρώσει πάνω από 68.000 clips στο TikTok και το περιεχόμενο που χρησιμοποιεί το τραγούδι στην πλατφόρμα έχει προβληθεί πάνω από 90 εκατομμύρια φορές. Με την απόλυτη βιτρίνα για την προσέγγιση και των δύο καλλιτεχνών προς τους pop ύμνους, το ακαταμάχητα ενεργητικό τραγούδι ενώνεται με ένα επίσημο lyric video με ροή στο εξαιρετικά δημοφιλές κανάλι YouTube του Derulo. Το “Hands On Me” συνάντησε επικριτικό χειροκρότημα από ανθρώπους όπως ο Αμερικανός τραγουδοποιός, ο οποίος φώναξε: “Ο Derulo έκανε καριέρα αλλάζοντας συνεχώς την ηχητική του κατεύθυνση. Και οι δύο καλλιτέχνες φαίνονται στο στοιχείο τους σε αυτό το νοσταλγικό τραγούδι”.

Jason Derulo - Closer To Christmas

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top