skip to Main Content

Νέo Τραγούδι | Maroon 5 – Middle Ground

Λίγο πριν υποδεχτούμε το καλοκαίρι, οι Maroon 5 επέστρεψαν με το νέο τους single “Middle Ground”!

Τίτλος τραγουδιού“Middle Ground

Καλλιτέχνης: Maroon 5

Μουσική/Στίχοι: Adam Levine, Andrew Watt, Gregory “Aldae” Hein, Jon Bellion, Marvin Hemmings, Pete Nappi, Rodney Jerkins

Εταιρεία: 222 Records/Interscope Records

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 19 Μαΐου 2023

Art-Cover:

Ο Αdam Levine κι η μουσική του παρέα ή αλλιώς οι Maroon 5 κυκλοφορούν το νέο τους single, “Middle Ground”, μέσω της 222/Interscope Records. Το τραγούδι που έκανε πρεμιέρα στις 19 Μαΐου σηματοδοτεί την πρώτη κυκλοφορία από το πολυπλατινένιο συγκρότημα που έχει κερδίσει τρία βραβεία Grammy από το 2021 και έκανε το ντεμπούτο του στη λίστα αναπαραγωγής New Music Friday του Spotify παγκοσμίως. Το συγκρότημα θα ερμηνεύσει το τραγούδι ζωντανά στο φινάλε της σεζόν του The Voice και θα κάνει το ντεμπούτο του music video σε σκηνοθεσία David Dobkin, (παραγωγή της Black Dog Films της RSA) στις 23 Μαΐου.

Εκτός από τη νέα μουσική, το συγκρότημα έρχεται έπειτα από μια επιτυχημένη πρώτη σειρά συναυλιών, ανοίγοντας την γενέτειρά του το Λας Βέγκας, M5LV, με διθυραμβικές κριτικές από θαυμαστές και κριτικούς. Το συγκρότημα θα επιστρέψει στο Dolby Live! στο Park MGM τον Ιούλιο του 2023.

Οι Maroon 5 ήταν το πρώτο καλλιτεχνικό όνομα που ξεπέρασε πάνω τα τρία δισεκατομμύρια προβολές σε ένα music video στο YouTube και επί του παρόντος έχουν περισσότερες από 20 δισεκατομμύρια συνδυασμένες προβολές στα κανάλια YouTube.

Maroon 5 - Middle Ground

Back To Top