skip to Main Content

Νέo Τραγούδι | Whitney Houston – He Can Use Me

To Whitney Houston Estate ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου gospel project της Whitney Houston “I Go To The Rock”

Τίτλος τραγουδιού“He Can Use Me”

Καλλιτέχνης: Whitney Houston

Μουσική / Στίχοι: Ann Lendy Lewis, Steve Abdul Kahn Brown

Εταιρεία: Arista/Legacy

Από το LP: “I Go to the Rock: The Gospel Music of Whitney Houston”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 24 Φεβρουαρίου 2023

Art-Cover:

Η Whitney Houston είναι μία από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες στην ιστορία της μουσικής μετρώντας περισσότερα από 200 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως, ενώ είναι η μόνη καλλιτέχνης που έχει καταφέρει να έχει 7 συνεχόμενα Νο.1 singles στο Hot 100 του Billboard και με αυτό τον τρόπο να θεωρείται και μία από τις πιο ολοκληρωμένες καλλιτέχνιδες της pop μουσικής. Ωστόσο, η καρδιά της πάντα ανήκε στο gospel ρεπερτόριο, το οποίο επηρέασε πολύ την καριέρα της αλλά και την ζωή της. Στις 24 Μαρτίου 2023, θα καταφέρουμε επιτέλους να γνωρίσουμε μία διαφορετική πλευρά της Whitney με το album “I Go to the Rock: The Gospel Musicof Whitney Houston”, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε CD, μέσω της Panik Records/Sony Music.

To ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσει μαζί με το album, μας δείχνει την πορεία της Whitney στην gospel σκηνή μέσα από 6 ακυκλοφόρητα τραγούδια, κάποια μάλιστα να έχουν ηχογραφηθεί το 1981. Στο album περιέχονται 15 tracks, συμπεριλαμβανομένων των “Jesus Loves Me” και “His Eye Is on the Sparrow” καθώς και κάποιων ακυκλοφόρητων όπως το “I Found a Wonderful Way”, μία ζωντανή ηχογράφηση του “Bridge Over Troubled Water” και φυσικά του πρώτου single “Testimony” και του δεύτερου, “He Can Use Me”.

“Το ‘I Go to the Rock: The Gospel Music of Whitney Houston’ είναι σαν κατάθεση ψυχής από την Whitney”,

ανέφερε η Pat Houston, που διαχειρίζεται το Whitney E. Houston Estate. “Η λατρεία της για την gospel μουσική αντικατοπτρίζεται σε κάθε τραγούδι με αγάπη, συμπόνια και πίστη. Το να αγαπάς την Whitney είναι να αγαπάς αυτό που πρεσβεύει μέσα από την μουσική της. Ελπίζω να λατρέψετε αυτό το project που όλοι εμείς αγαπήσαμε καθώς το φτιάχναμε”.

Tο ντοκιμαντέρ για το album, που θα κυκλοφορήσει και σε DVD, είναι ένα συναρπαστικό οπτικό αριστούργημα για την gospel μουσική μέσα από την φωνή της Whitney. Σε παραγωγή του Barry Jennings, στο ντοκιμαντέρ η βραβευμένη με βραβείο GRAMMY, CeCe Winans, παρουσιάζει το πόσο πιστά υπηρέτησε την gospel μουσική η Whitney. Tο ντοκιμαντέρ θα μας μεταφέρει χρονικά στην πρώτη ever εμφάνιση της μπροστά σε κοινό μέχρι τις μοναδικές της ερμηνείες στο soundtrack “The Preacher’s Wife”, το οποίο είναι και το πιο εμπορικό gospel album όλων των εποχών. Στο ντοκιμαντέρ περιλαμβάνονται επίσης και αξέχαστες ζωντανές εμφανίσεις από τα βραβεία NAACP Image Awards και τα American Music Awards.

“Ήταν πραγματική τιμή να δουλέψω μαζί με το Whitney E. Houston Estate και να δημιουργήσουμε αυτό το μοναδικό ντοκιμαντέρ”, ανέφερε ο πρόεδρος του Gaither Music Group, Paul Sizelove. “Η φωνή και επιρροή της Whitney Houston είναι ανεκτίμητη. Αυτή η συλλογή τραγουδιών μας πηγαίνουν στις ρίζες του μουσικού της ταλέντου και με τις μοναδικές ζωντανές εμφανίσεις που συμπεριλαμβάνονται,
γιορτάζουμε το πάθος της για την gospel μουσική, η οποία ήταν κεντρική πηγή δύναμης για την ίδια. Είμαστε κατενθουσιασμένοι που μπορούμε να μοιραστούμε αυτήν την ιστορία, η οποία αποτελεί κληρονομιά για την gospel μουσική και το κοινό της παγκοσμίως”.

Δ.Τ.

Whitney Houston - He Can Use Me

Back To Top