skip to Main Content

Νέο Music Video | Ty Dolla $ign – Nothing Like Your Exes

Ο Ty Dolla $ign κυκλοφόρησε το music video του “Nothing Like Your Exes” με cameo του Αμερικανού rapper Flavor Flav!

Τίτλος τραγουδιού“Nothing Like Your Exes

Καλλιτέχνης: Ty Dolla $ign

Μουσική/Στίχοι: Ant Clemons, Tony Maiden, GYLTTRYP, Nye “Nano” Lee, Mike Crook, OneInThe4Rest, Jazzaé De Waal, ​damn james!, Gabe Shaddow, Chaka Khan, Ty Dolla $ign

Σκηνοθεσία: Eif Rivera

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το LP: “Featuring Ty Dolla $ign”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 23 Οκτωβρίου 2020

Art-Cover:

Σε έναν διαγωνισμό προσέλκυσης μίας γυναίκας συμμετέχει ο Αμερικανός rapper Ty Dolla $ign για χάρη του νέου του music video για το τραγούδι “Nothing Like Your Exes”. Βασική πρωταγωνίστρια του video είναι η Nicole “Hoopz” Alexander, νικήτρια του “Flavor of Love” που παίχτηκε στο κανάλι VHI και που για χάρη της ουκ ολίγοι άνδρες της κάνουν κάθε χατίρι μέσα σε ένα πλούσιο αρχοντικό, όπου μένει. Ο Ty Dolla $ign κάνει τη δική του εμφάνιση κρατώντας ένα τριαντάφυλλο και η πορεία εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Την σκηνοθεσία του music video ανέλαβε ο Eif Rivera. Άξια αναφοράς είναι επίσης και η συμμετοχή του Αμερικανού rapper, Flavor Flav.

Όσον αφορά το hip-hop anthem, “Nothing Like Your Exes”, να αναφέρουμε πως περιλαμβάνεται στη νέα και τρίτη κατά σειρά δισκογραφική δουλειά του Ty Dolla $ign, “Featuring Ty Dolla Sign”. Το εν λόγω album κυκλοφόρησε στις 23 Οκτωβρίου και μέσω αυτού ο διάσημος καλλιτέχνες παρουσίασε στο κοινό 25 νέα τραγούδια, με τα περισσότερα από αυτά να αποτελούν μοναδικές συνεργασίες. Μέσα από τον δίσκο ο 38χρονος τραγουδιστής κυκλοφόρησε ως επίσημα singles τα “Ego Death”, “Expensive”, “By Yourself” και “Spicy”!

Ty Dolla $ign - Nothing Like Your Exes

Back To Top