skip to Main Content

Νέο Music Video | Skylar Grey – Make It Through The Day

Η Skylar Grey στο νέο της music video για το single, “Make It Through The Day”!

Τίτλος τραγουδιού“Make It Through The Day”

Καλλιτέχνης: Skylar Grey

Μουσική / Στίχοι: Jayson DeZuzio, Elliott Taylor, Skylar Grey

Σκηνοθεσία: Ryan McKinnon

Εταιρεία: –

Από το E.P.: “Make It Through the Day

Ημ/νία κυκλοφορίας E.P.: 6 Νοεμβρίου 2020

Art-Cover:

Το νέο της E.P. κυκλοφόρησε στις 6 Νοεμβρίου η Skylar Grey, με τίτλο “Make It Through The Day”, προαναγγέλλοντας την επόμενη, δισκογραφική της δουλειά, “Dark Thoughts”. Πέντε τραγούδια που θα συμπεριληφθούν και στο επίσημο, τέταρτο studio album της Αμερικανίδας τραγουδίστριας παρουσιάστηκαν μέσω του E.P. με το ομότιτλο single του να λαμβάνει την τελική του εικόνα.

Το τραγούδι “Make It Through The Day” αποτελεί μία synth-pop δημιουργία με έντονα τα soul χαρακτηριστικά και με τη μουσική και τους στίχους του να φέρουν την υπογραφή των Jayson DeZuzio, Elliott Taylor, καθώς και της ίδιας της τραγουδίστριας. Όσον αφορά το music video, αυτό κυκλοφόρησε ανήμερα της πρεμιέρας του E.P. και παρακολουθούμε την Skylar Grey σε δημιουργικό οίστρο και σε ρόλο μαέστρου, όσο περιβάλλεται από αναμμένα κεριά. Μία βαριά ατμόσφαιρα διακατέχει το σύνολο του video, που είναι διαθέσιμο μέσω των ψηφιακών πλατφορμών.

Όσον αφορά το επερχόμενο studio album της Grey, ενώ επρόκειτο να κυκλοφορήσει αρχικά την 1η Μαΐου, τελικά προς το παρόν είναι άγνωστη η ημερομηνία κυκλοφορίας του. Για πρώτη φορά η Grey ανέλαβε η ίδια και η ομάδα της τη διανομή του album, μιας και δεν βρίσκεται στο δυναμικό κάποιας δισκογραφικής.

Skylar Grey - Make It Through The Day

Back To Top