skip to Main Content

Νέo Music Video | Sfera Ebbasta feat. J Balvin – Baby

O Ιταλός super-star, Sfera Ebbasta συνεργάζεται με τον J Balvin στο νέο του single, “Baby”!

Τίτλος τραγουδιού: “Baby”

Καλλιτέχνης: Sfera Ebbasta feat. J Balvin

Μουσική / Στίχοι: Gionata Boschetti, J. Balvin, Sky Rompiendo, Paolo Alberto Monachetti

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: Island Records/Universal Music

Από το LP:  “FAMOSO”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 21 Νοεμβρίου 2020

Art-Cover:

Ο Ιταλός super-star, Sfera Ebbasta κυκλοφορεί το hit single του “Baby” το οποίο είναι σε συνεργασία με τον λατίνοJ Balvin. Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο νέο του album με τίτλο “FAMOSO”, που σύμφωνα με τον Ιταλό rapper, είναι και το πιο σημαντικό album της καριέρας του μέχρι τώρα καθώς εκτός από τον J Balvin, περιλαμβάνει επίσης υπέρλαμπρες συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως: Steve Aoki, 7Ari, Diplo, Offset, Future, Lil Mosey, Marracash και Guè Pequeno!

To “Baby” ακολουθεί το single “Bottiglie Privè” και είναι μια απόπειρα του Sfera Ebbasta να συνδυάσει το hip-hop με την trap και το reggaeton. Στο επίσημο podcast του “Famoso”, ο Sfera Ebbasta εξήγησε ότι το “Baby” γεννήθηκε στις 3 το πρωί και ότι αμέσως φαντάστηκε να συνεργαστεί με τον Κολομβιανό τραγουδιστή-τραγουδοποιό και παραγωγό. Οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν τις υπογραφές των δύο ερμηνευτών του, ενώ τη μουσική του υπογράφουν ο Charlie Charles και o Alejandro Ramirez (o οποίος υπογράφει και την παραγωγή του), γνωστότερος ως Sky Rompiendo ή Sky Rompiendo El Bajo, ένας από τους κύριους παραγωγούς του J Balvin.

Πριν από λίγες μόνο ώρες έκανε πρεμιέρα και το συνοδευτικό music video του τραγουδιού μέσα από το επίσημο κανάλι του Sfera στο YouTube!

Sfera Ebbasta feat. J Balvin - Baby

Back To Top