skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Miley Cyrus feat. Billy Idol – Night Crawling

Η Miley Cyrus παρουσιάζει την ολοκαίνουρια συνεργασία της με τον Billy Idol στο τραγούδι “Night Crawling!

Τίτλος τραγουδιού“Night Crawling”

Καλλιτέχνης: Miley Cyrus feat. Billy Idol

Μουσική / Στίχοι: Ryan Tedder, Billy Idol, ​watt, Ali Tamposi & Miley Cyrus

Εταιρεία: RCA Records/Sony Music

Από το LP: “Plastic Hearts”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 19 Νοεμβρίου 2020

Art-Cover:

Η Miley Cyrus πραγματοποίησε πριν από λίγες μόνο ώρες το δυναμικό της δισκογραφικό comeback με το album “Plastic Hearts”. Από το δίσκο αυτό έχουμε ακούσει ήδη τα δύο πρώτα επίσημα singles της “Midnight Sky” και “Prisoner” με την Dua Lipa αλλά και ένα απολαυστικό mash-up του πρώτου με το θρυλικό “Edge of Seventeen” (1982) της Stevie Nicks, με τον εναλλακτικό τίτλο “Edge of Midnight (Midnight Sky Remix)”. 

Το album κρύβει ένα σωρό εκπλήξεις από συνεργασίες στην παραγωγή και στη συγγραφή των τραγουδιών του (Mark Ronson, OneRepublic, watt, Andrew Wyatt, Alexandra Tamposi, Louis Bell κ.α.) αλλά και σε ντουέτα. Εκτός από την Dua Lipa, έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε και δύο απροσδόκητες συνεργασίες της Cyrus με την Joan Jett στο “Bad Karma” αλλά και με τον “ακριβοθώρητο” Billy Idol στο “Night Crawling”.

To τελευταίο μάλιστα είναι πιο κοντά στη μουσική που κυκλοφόρησε ο Idol στην αρχή της καριέρας του όταν τραγούδια όπως “White Wedding”, “Hot In The City”, “Rebel Yell” κατάφεραν να ενταχθούν στα playlists των DJs στις απανταχού ντισκοτέκ των 80’s. Τόσο η δημιουργία νοσταλγικών μελωδιών αλλά και η επανεμφάνιση του Idol στα μουσικά δρώμενα είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα! Enjoy!

Miley Cyrus feat. Billy Idol - Night Crawling

Back To Top