skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Ricardo Montaner, Mau y Ricky, Camilo, Evaluna Montaner – Amén

Ricardo Montaner, Mau y Ricky, Camilo και Evaluna Montaner, η διάσημη λατινοαμερικάνικη οικογένεια, ενώνει τις δυνάμεις της στο νέο τους single “Amén”!

Τίτλος τραγουδιού: “Amén”

Καλλιτέχνης: Ricardo Montaner, Mau y Ricky, Camilo, Evaluna Montaner

Μουσική/Στίχοι: Ricardo Montaner, Mau y Ricky, Camilo, Evaluna Montaner, Richi López

Σκηνοθεσία: Marlene Rodríguez Miranda

Εταιρεία: The Orchard Music/Hecho A Mano Music/Sony Music Latin

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 23 Δεκεμβρίου 2020

Art-Cover:

Ο Ricardo Montaner, το duo των Mau y Ricky, o Camilo και η Evaluna Montaner παρουσίασαν το τραγούδι  «Amen», που σέβεται τη μουσική ποικιλομορφία κάθε μέλους αυτής της διάσημης οικογένειας καλλιτεχνών.

«Η μαγεία μιας οικογένειας, η οποία έχει αντίκτυπο στην pop φαντασία της Λατινικής Αμερικής, φαίνεται να αντικατοπτρίζεται σε αυτό το τραγούδι που έγραψαν, παρήγαγαν, ερμήνευσαν και συναρμολόγησαν όλα τα μέλη της, αλλά που σέβεται το μουσικό ύφος του καθενός, παίζοντας τα δικά τους διαφορετικά σύμπαντα κατά τη διάρκεια του θέματος”, αναφέρει σε ένα δελτίο τύπου της, η Sony Music Latin.

«Το “Amen” είναι μια καθολική λέξη που σημαίνει το ίδιο σε όλες τις γλώσσες, η λέξη που ενώνει τα πάντα, όταν πιστεύεις με βεβαιότητα σε κάτι λες ‘αμήν’», πρόσθεσε ο Ricardo για το νέο του τραγούδι με τα παιδιά του και τον γαμπρό του.

Το “Amen” δημιουργήθηκε από τον Richi López και τον πατριάρχη της οικογένειας Montaner. Το music video σκηνοθετήθηκε από την μαμά της διάσημης οικογένειας, Marlene Montaner και δημιουργήθηκε με ένα μόνο πλάνο για να παρουσιάσει μια απλή αισθητική αλλά με οπτική δύναμη στην οποία κάθε καλλιτέχνης εκπέμπει φως και μεταδίδει την πρόθεσή του.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο διάσημος τραγουδιστής από την Αργεντινή και τη Βενεζουέλα, Ricardo Monatner είναι πατέρας των Mauricio & Ricardo Montaner -a.k.a. Mau y Ricky– και της Evaluna η οποία μέσα στο 2020 παντρεύτηκε τον Κολομβιανό τραγουδιστή Camilo.

Ricardo Montaner, Mau y Ricky, Camilo, Evaluna Montaner - Amén

Back To Top