skip to Main Content

Νέο Music Video | Jennifer Lopez – In The Morning

H Jennifer Lopez μεταμορφώνεται σε μυθικά πλάσματα στο αιθέριο music video του «In the Morning»!

Τίτλος τραγουδιού“In The Morning

Καλλιτέχνης: Jennifer Lopez

Μουσική / Στίχοι: Daniel Rondón, Jackson Foote, James Abrahart, Jennifer Lopez, Jeremy Dussolliet, Johnny Simpson, Patrick Ingunza, Tim Sommers

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: HITCO/Nuyorican Productions

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 27 Νοεμβρίου 2020

Art-Cover:

Η Jennifer Lopez αποκάλυψε πριν από λίγες μέρες ένα νέο artcover που έγινε viral και θέμα συζήτησης καθώς άφηνε ελάχιστα στη φαντασία των fans της. Αναφερόμαστε στο artcover του νέου της single, “In the Morning”, που μονοπώλησε το ενδιαφέρον ακόμα και σε σχέση με την κυκλοφορία του ίδιου του τραγουδιού.

Για να δημιουργήσει τη διαφημιστική εκστρατεία πριν από την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού της, η 51χρονη star, δημοσίευσε μερικά αποκαλυπτικά video teaser από το promo shoot κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, ώσπου την Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου η Lopez περήφανα -και δικαίως- αποκάλυψε το ατρόμητο εξώφυλλο που της παρουσίαζε να ποζάρει σαγηνευτικά και γυμνή. “Έκπληξη! Εδώ είναι το επίσημο εξώφυλλο για το #InTheMorning ✨”, έγραψε η λατίνα star για την επίμαχη φωτογραφία που υπογράφουν οι Mert Alas και Marcus Piggott.

Το αιθέριο music video του τραγουδιού είναι επιτέλους διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες streaming και παρουσιάζει την J.Lo όπως ποτέ άλλοτε, να μεταμορφώνεται σε μια ποικιλία μυθικών πλασμάτων, συμπεριλαμβανομένης μιας γοργόνας και ενός γυμνού αγγέλου με τεράστια άσπρα φτερά.

Jennifer Lopez - In The Morning

Back To Top