skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | FINNEAS – American Cliché

Απολαύστε το ολοκαίνουριο single του επιτυχημένου τραγουδιστή και παραγωγού, FINNEAS, με τίτλο “American Cliché”!

Τίτλος τραγουδιού“American Cliché”

Καλλιτέχνης: FINNEAS

Μουσική / Στίχοι: FINNEAS

Εταιρεία: ΟΥΟΥ/AWAL Recordings

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 4 Φεβρουαρίου 2020

Art-Cover:

Ο βραβευμένος με Grammy Awards τραγουδιστής, τραγουδοποιός και παραγωγός, FINNEAS, τον οποίο απολαύσαμε μέσα από τις δημιουργίες του για την αδερφή του Billie Eilish, αλλά και το προσωπικό του υλικό είναι ξανά εδώ παρουσιάζοντας ένα νέο του single. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “American Cliché”, μία up-tempo δημιουργία βασισμένη στα pop στοιχεία, αλλά και τα ευρηματικά synths, στα οποία μας έχει συνηθίσει. Αισθαντική και πρωτοπόρα η νέα του δημιουργία κυκλοφόρησε στις 4 Φεβρουαρίου μέσω των OYOY/AWAL Recordings.

Το εν λόγω anthem έκανε την εμφάνισή του ως το follow-up του “Another Year”, ενώ παράλληλα αποτελεί την πρώτη του δημιουργία για το ελπιδοφόρο κι απελευθερωτικό 2021. Όπως λέγεται, μάλιστα, το “American Cliché” πρόκειται να συμπεριληφθεί στην πρώτη, ολοκληρωμένη, δισκογραφική του δουλειά. Σε αυτή θα ακούσουμε και τα τραγούδια “Where the Poison Is”, “What They’ll Say About Us” και “Can’t Wait to Be Dead”.

Ο βραβευμένος με έξι Grammy Awards -μέχρι στιγμής- FINNEAS φαίνεται να βρίσκεται στην καλύτερή του φάση, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που οι fans του τον προσμένουν με ανυπομονησία σε κάθε live (ψηφιακή ή τηλεοπτική) εμφάνισή του.

FINNEAS - American Cliché

Back To Top