skip to Main Content

Νέο Music Video | Diplo & Sonny Fodera – Turn Back Time

Ο Αυστραλός DJ, Sonny Fodera και ο Diplo ένωσαν τις δυνάμεις τους για το “Turn Back Time” και παρουσίασαν το music video του!

Τίτλος τραγουδιού: “Turn Back Time”

Καλλιτέχνης: Diplo & Sonny Fodera

Μουσική/Στίχοι: Henry Agincourt Allen, Sasha Sloan, Sonny Fodera, Thomas Wesley Pentz

Σκηνοθεσία: Jay Walker

Εταιρεία: Higher Ground

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 10 Φεβρουαρίου 2021

Art-Cover:

Είναι σπάνιο να βλέπουμε μια κορυφαία βιομηχανία να ενεργεί σχετικά με underground είδη και να σημειώνει επιτυχίες, όχι μόνο μία ή δύο φορές, αλλά σε πολλές περιπτώσεις. Ακόμα και κάποιος που δεν δηλώνει ο πιο αφοσιωμένος θαυμαστής της εμπορικής πτυχής του Diplo, θα παραδεχόταν πως η εξειδίκευση του στο είδος του House μπορεί εύκολα να τραβήξει τον θαυμασμό του. Δουλεύοντας μαζί με τον Sonny Fodera, τον Αυστραλό “βαρέων-βαρών” DJ και μουσικό παραγωγό, κυκλοφόρησε ένα ακόμα belter έτοιμο να σαρώσει σε playlists και ραδιόφωνα.

Η κυκλοφορία του “Turn Back Time” και πόσο μάλλον η επιτυχία που έχει συγκεντρώσει μέσα σε μια μόλις εβδομάδα περίπου, δεν προκαλούν έκπληξη. Πέρυσι και για μια ολόκληρη χρονιά -σχεδόν- γνώρισε επιτυχία με το “On My Mind”. Η παραγωγή του συμπεριλαμβάνει επίσης το όνομα του ανερχόμενου duo των SIDEPIECE, το οποίο κυριολεκτικά “ανατινάχθηκε” μέσα από πολλές πλατφόρμες streaming. Συνδυάζοντας μια στιβαρή και καλαίσθητη Tech House με μια απλή φωνητική επένδυση, το instrumental δείχνει την ικανότητα του Diplo να προσφέρει ποικιλία.

Πριν από λίγες μόνο ώρες πραγματοποιήθηκε και η πρεμιέρα του συνοδευτικού music video του τραγουδιού που είναι σε σκηνοθεσία του Jay Walker.

Diplo & Sonny Fodera - Turn Back Time

Back To Top