skip to Main Content

Νέo Music Video | KHEA, Julia Michaels, Becky G feat. Di Genius – Only One (part I)

O KHEA, η Julia Michaels, η Becky G και ο Di Genius παρουσιάζουν το πρώτο music video για το νέο τους single “Only One”

Τίτλος τραγουδιού: “Only One”

Καλλιτέχνης: KHEA, Julia Michaels, Becky G feat. Di Genius

Μουσική/Στίχοι: ​Nir Seroussi, O’Neill, Jumbo “El Que Produce Solo”, ELENA ROSE, Di Genius, KHEA, Becky G, Julia Michaels

Σκηνοθεσία: NAVS

Εταιρεία: Interscope Records & Young Flex

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 16 Ιουλίου 2021

Art-Cover:

Για το ντεμπούτο της συλλογικής προσπάθειας, ο rapper KHEA, η pop hitmaker Julia Michaels και η pop star Becky G συνεργάζονται για το εκρηκτικό νέο τους single με τίτλο “Only One” με τον παραγωγό Di Genius. Αξιοποιώντας στο έπακρο τις πολυάριθμες μουσικές συνεισφορές και προοπτικές, το τρίο θα παρουσιάσει το καθένα ξεχωριστά το δικό του music video για το τραγούδι.

Το visual της Michaels έκανε πρεμιέρα στο Facebook παράλληλα με την κυκλοφορία του “Only One”, ενώ οι Becky G και KHEA θα παρουσιάσουν τα δικά τους music video μέσω της ίδιας πλατφόρμας στις 22 Ιουλίου και στις 29 Ιουλίου αντίστοιχα. Όλα τα clips σκηνοθετήθηκαν από τον NAVS και η παραγωγή τους έγινε από την Compostela Films & Arts. Συλλογικά, αφηγούνται την ιστορία της απόδρασης από μια φουτουριστική φυλακή. Τα clips γυρίστηκαν στο Κέντρο κράτησης Mira Loma της Καλιφόρνια.

Ως δίγλωσσος ύμνος, το “Only One” αντλεί έμπνευση από τις Αργεντίνικες ρίζες του KHEA, το μεξικάνικο-αμερικανικό υπόβαθρο της Becky G και την Πορτορικανή και Μεξικάνικη κληρονομιά -από την πλευρά του πατέρα της- της Michaels. Με τον Di Genius, το τραγούδι λαμβάνει ένα επιπλέον λάκτισμα από τις τζαμαϊκανές επιρροές του.

KHEA, Julia Michaels, Becky G feat. Di Genius - Only One

Back To Top