skip to Main Content

Νέο Music Video | Roger Taylor feat. KT Tunstall – We’re All Just Trying to Get By

O Roger Taylor των Queen συνεργάζεται με την KT Tunstall και μαζί παρουσιάζουν το music video του νέου τους single “We’re All Just Trying to Get By ”!

Τίτλος τραγουδιού“We’re All Just Trying to Get By

Καλλιτέχνης: Roger Taylor feat. KT Tunstall

Μουσική / Στίχοι: Roger Taylor

Σκηνοθεσία: Simon Lupton

Εταιρεία: EMI

Από το LP: “Outsider”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 19 Αυγούστου 2021

Art-Cover:

O Roger Taylor δεν είναι μόνο επιτυχημένος ως  drummer και τραγουδοποιός των Queen, αλλά κάνει και σόλο δίσκους. Κατά τη διάρκεια του lockdown, ο Roger ξεκίνησε να δουλεύει σε νέο υλικό το οποίο συγκέντρωσε και πλέον αποτελεί το 6ο solo album του, που θα έχει τίτλο «Outsider».

Ως πρώτο single από αυτή τη δουλειά κυκλοφορεί το “We Are All Just Trying To Get By”, για το οποίο ζήτησε τη βοήθεια της KT Tunstall, στα φωνητικά. Την Tunstall, τη γνωρίζετε από τραγούδια όπως το «Black Horse And The Cherry Tree» και το «Suddenly I See».

“Ήταν μια πολύ cool έκπληξη να με καλέσει ο Roger κατά τη διάρκεια του lockdown ζητώντας να συμμετέχω σε ένα τόσο όμορφο και ουσιαστικό τραγούδι”, είπε η τραγουδίστρια. «Τι χαρά να συνεργάζομαι με έναν τόσο λαμπρό τραγουδοποιό και έναν από τους μουσικούς μου ήρωες».

Ο Taylor είπε για το τραγούδι: «Προσπάθησα να αναδείξω τα σπουδαία πράγματα στη ζωή. Είναι πραγματικά η πιο απλή δήλωση. Είναι αυτό που κάνει κάθε ζωτική δύναμη στη Γη: απλώς προσπαθεί να τα βγάλει πέρα ​​και να πολλαπλασιαστεί και να υπάρξει. Αυτό είναι το μόνο που προσπαθούμε να κάνουμε, από τα φυτά μέχρι τα ζώα έως τους ανθρώπους, προσπαθώντας να επιβιώσουμε.

Για όλα μας τα προβλήματα και τα πάντα, κάθε είδους ζωή προσπαθεί μόνο να τα βγάλει πέρα. Επίσης, φυσικά, βρισκόμαστε στη μέση μιας αιματηρής πανδημίας … Θέλω να πω, ακόμη και ο κορωνοϊός προσπαθεί να τα βγάλει πέρα!»

Το album του Roger Taylor «Outsider» έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου.

Roger Taylor feat. KT Tunstall - We’re All Just Trying to Get By

Back To Top