skip to Main Content

Νέο Music Video | Timmy Trumpet, Blinkie feat. Bright Sparks – Friday

Η Delta Goodrem επανέρχεται με το περσινό, χριστουγεννιάτικο album της και παρουσιάζει το music video του “Only Santa Knows”!

Τίτλος τραγουδιού: “Friday”

Καλλιτέχνης: Timmy Trumpet, Blinkie feat. Bright Sparks

Μουσική/Στίχοι: Richard Ashley Hicklin, Roel Rats, Thabo Munjoma, Timothy Smith, Jeremy Bunawan

Σκηνοθεσία: Jules Otway

Εταιρεία: Minos EMI, a Universal Music Company

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 18 Νοεμβρίου 2020

Art-Cover:

Ο πολύ-πλατινένιος, Αυστραλός Dj και παραγωγός Timmy Trumpet συνεργάζεται με τον πολλά υποσχόμενο παραγωγό από το Λονδίνο, Blinkie και τους συμπατριώτες του Bright Lights (a.k.a. Ash & Kimmy) για το νέο τους single με τίτλο “Friday”.

Ενώ πολλοί γνωρίζουν τον Timmy Trumpet ως έναν από τους διασκεδαστικούς διασκεδαστές στην πρώτη γραμμή της παραγωγής της EDM μουσικής σκηνής, το τελευταίο του single συνεχίζει την καυτή σειρά δημιουργίας πρωτότυπης μουσικής του, ενισχύοντάς τον για άλλη μια φορά να κατακτήσει τον τίτλο του απόλυτου allrounder.

Το “Friday” είναι ένα dance τραγούδι που εμπνέει αισιοδοξία, χαρά και πολύ θετική ενέργεια! Το up-lifting “Friday” είναι το νέο banger που όλοι χρειαζόμαστε για να ξεχαστούμε από μια δύσκολη ρουτίνα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και ο ίδιος ο Timmy Trumpet.

Το τραγούδι συνοδεύεται και από το πολύ ιδιαίτερο και εντυπωσιακό animated music video του που φέρει την υπογραφή του Jules Otway, στην σκηνοθεσία, την παραγωγή αλλά και τη σύλληψη της ιδέας του. Πρωταγωνιστής ένας ακομπλεξάριστος, συμπαθέστατος χαρακτήρας που κάνει ότι μπορεί για ενισχύσει την αγάπη και τη διασκέδαση στον κόσμο γύρω του με τους πιο ευφάνταστους τρόπους.

Timmy Trumpet, Blinkie feat. Bright Sparks - Friday

Back To Top