skip to Main Content

Νέο Album | Westlife – Wild Dreams

    • Ημερομηνία κυκλοφορίας: 26 Νοεμβρίου 2021
    • Εταιρεία: East West Records
    • Μορφή: CD, LP, Digital Release
    • Singles από το “Wild Dreams”:
    1. “Starlight” Κυκλοφόρησε: 14 Οκτωβρίου 2021
    2. “My Hero” Κυκλοφόρησε: 5 Νοεμβρίου 2021

Το δωδέκατο studio album των Westlife, με τίτλο “Wild Dreams”, μόλις κυκλοφόρησε!

Ανήκοντας πλέον στο δυναμικό της East West Records, οι Westlife απασχολούν ξανά τα μουσικά δρώμενα με τη νέα τους ολοκληρωμένη, δισκογραφική δουλειά. Αυτή έχει τίτλο “Wild Dreams” και κυκλοφόρησε στις 26 Νοεμβρίου με μία tracklist που αποτελείται από έντεκα συνολικά δημιουργίες. Οι Shane Filan, Markus Feehily, Kian Egan και Nicky Byrne ηχογράφησαν ολόκληρο το εγχείρημα μέσα σε 18 μήνες κι όπως ανέφεραν κι οι ίδιοι επηρεάστηκαν από τις προκλήσεις των καιρών, μία εκ των οποίων ήταν η πανδημία του COVID-19 που έπληξε όλο τον πλανήτη.

Σε μια δήλωση, το συγκρότημα περιέγραψε το album ως “ανυψωτικό”, εξηγώντας ότι “αιχμαλωτίζει τη διάθεση της στιγμής” κι έχει “στιγμές προβληματισμού και αφορά σε νέα ξεκινήματα, στην ελπίδα και το βλέμμα στο μέλλον”. Με σκοπό την προώθηση του δίσκου, οι Westlife παρουσίασαν στις 14 Οκτωβρίου το lead single αυτού, που είναι το “Starlight”.

Το τραγούδι αποτελεί μία μελωδική μπαλάντα, με τα synth-pop στοιχεία να αποτελούν βασικό χαρακτηριστικό της. Δεν είναι λίγες οι φορές που αντιλαμβανόμαστε την επιρροή των Coldplay στην πορεία του group κι αυτό το τραγούδι δεν αποτελεί εξαίρεση. Στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συναντάμε τους Tom Grennan, Shane Filan, LOSTBOY, Mike Needle, Mark Feehily, Jamie Scott και Daniel Bryer. Το ελπιδοφόρο κι άκρως εμψυχωτικό anthem συνοδεύτηκε εξαρχής με ένα lyric video, το οποίο είναι διαθέσιμο να απολαύσεις μέσω των ψηφιακών πλατφορμών.

Έπειτα από το επιτυχημένο αυτό single, το επόμενο highlight του δίσκου δε θα μπορούσε να είναι άλλο πέρα από το “Hero”. Το εν λόγω anthem αποτελεί μία άκρως δυναμική και συναισθηματικά φορτισμένη μπαλάντα, η οποία δημιουργήθηκε από τον Ed Sheeran και τον Steve Mac, και για πρώτη φορά οι Westlife την ερμήνευσαν σε ένα κοινό αποτελούμενο από περισσότερα από πέντε εκατομμύρια άτομα, μιας και προβλήθηκε ως ένα εικονικό event.

Τα μέλη του συγκροτήματος δεν δίστασαν να μιλήσουν για το τελικό αποτέλεσμα, αναφέροντας: “Το ‘My Hero’ έχει τόσο όμορφους στίχους. Είναι ένα δυνατό, εγκάρδιο τραγούδι που έχει τόσο δυνατό νόημα για όλους μας. Το single μας θυμίζει τους ηρωισμούς που έχουν δείξει οι άνθρωποι τους τελευταίους 18 μήνες κι επίσης αντανακλά τα αγαπημένα μας πρόσωπα που τόσο συχνά ήταν οι προσωπικοί μας ήρωες”.

Οι Westlife “έπιασαν” την ανάγκη του κόσμου για ελπίδα και τραγούδια, όπως τα “Magic”, “Alive” και “Rewind” είναι εδώ για να δώσουν δύναμη σε όλους. Ένας δίσκος που χαρακτηρίζεται από θετικές αναφορές είναι ο “Wild Dreams” και διατίθεται τόσο στην ψηφιακή όσο και τη φυσική μορφή του για να τον ακούσεις.

Art Cover:

Playlist

Back To Top